Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baiba Skurstene savo mergvakarį audringai atšventė Kauno naktiniame klube

Netrukus ištekėsianti atlikėja Baiba Skurstene savo mergvakarį su artimiausiomis bičiulėmis atšventė viename Kauno naktinių klubų, kuriame šokiais, gera kompanija ir draugių staigmenomis mėgavosi iki paryčių.
Baiba Skurstene su bičiulėmis
Baiba Skurstene su bičiulėmis / Ievos Jonelytės nuotr.

Merginos dalyvavo vienoje iš „Mojo Lounge“ vakarėlių ciklo „Symphony“ švenčių, kuriose šiuolaikiškos muzikos ritmai subtiliai susilieja su gyvai skambančiais instrumentais ir sukuria iki šiol negirdėtą nakties simfoniją: seksuali saksofono partija, nenuspėjamos gitaros improvizacijos, jautrios smuiko melodijos ir aistringi būgnų taktai susilieja į vieną melodiją, priverčiančią šokti ir linksmintis iki pat ryto.

Žmonės.lt primena, kad Baibos mergvakaris prasidėjo tuomet, kai grupės „Pop Ladies“ merginos ir geros bičiulės Oksana Pikul-Jasaitienė, Katažina Zvonkuvienė ir Liepa Mondeikaitė ją išlydėjo į Kauną iš Vilniaus traukinių stoties.

Pasveikinti Baibos jos atvyko rankose laikydamos šluotą, šampano butelį ir dešrą. Pasak Oksanos, tai – paslėpti linkėimai: šluota, kad gyvenimo kelias nedulkėtų, dešra – linkėjimas būti gerai šeimininkei, šampanas – audringai pažymėti mergvakarį.

„Įdomu tai, kad Baiba šiek tiek vėlavo, o traukinio mašinistas net sustabdė traukinį, kad merginos spėtų sulipti. Jai buvo lengvas šokas. Čiupo dešrą ir greitai įlipo. Mes net juokėmės – kodėl jai svarbiausia buvo dešra? Visa kita kište įkišom“ – linksmai emocijomis su Žmonės.lt tuomet dalijosi Oksana.

„Pop Ladies“ merginos kartu su Baiba į Kauną nevyko: jų laukė jau suplanuoti koncertai su grupe.

Asmeninio albumo /„Pop Ladies“
Asmeninio albumo /„Pop Ladies“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius