-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balsuok už 2008-ųjų įvykius: Metų pokyliai

2008-aisiais turėjome progų nors iš toli pamatyti ne vieną mūsų elito puotą ar pokylį. Kai kurie iš jų buvo prasmingi, kai kurie baigėsi skandalingai. 15min.lt siūlo prisiminti, kuo šiais metais gyveno garsūs žmonės ir išrinkti metų pokylį.
Temos: 1 Rinkimai
„Scanpix“ nuotr./V.Romanovas su žmona Svetlana
„Scanpix“ nuotr./V.Romanovas su žmona Svetlana

Metų pradžioje „sužibėjo“ milijonieriaus, vieno iš Ūkio banko savininko Vladimiro Romanovo tradicinio pokylio rengėjai. Sostinės Operos ir baleto teatre surengę Senųjų Naujųjų metų šventę pagal rusų tradicijas, jie liepė apsaugos darbuotojams apsupti visą kvartalą. Matyt, pamiršo, kad šios vietos – viešos. O gal taip nuo žmonių ir žiniasklaidos dėmesio slėpėsi ne pats turtuolis, o į jo pokylį atskubėję politikai?

Liepos 6-ąją, Mindaugo karūnavimo dienos proga Prezidentūroje buvo surengtas prašmatnus pokylis, į kurį susirinko gerbiami visuomenės žmonės ir tiesiog įžymybės. Stalai lūžo nuo vaišių ir gaivių gėrimų, o prieš svečių nosis pokylio rengėjai išrikiavo mobiliuosius tualetus. Nemanome, kad ponioms su dizainerių kurtomis suknelėmis juose buvo patogu... 
 

„Scanpix“ nuotr./A.Sabonis
„Scanpix“ nuotr./A.Sabonis

Rugpjūtį paplūdimyje tarp Palangos ir Šventosios būrys baltai apsirengusių žmonių šventė...Ką šventė, neaišku iki šiol. Mat iš pradžių puota buvo pavadinta krepšinio žvaigždės Arvydo Sabonio ir jo žmonos Ingridos pokyliu, surengtu lažybų dėl draugo verslininko svorio, proga. Vėliau, kai aplinkosaugininkams kilo klausimų, ar garbūs svečiai ne per arti jūros automobilius susistatė ir viešame paplūdimyje jautėsi kaip savo viešbučio kiemelyje, suskubta paaiškinti: esą tai buvo Saboniams priklausančio viešbučio „Pušų paunksnėje“ šventė.

„Scanpix“ nuotr./Dizainerio J.Statkevičiaus triumfo akimirka
„Scanpix“ nuotr./Dizainerio J.Statkevičiaus triumfo akimirka

Spalio viduryje dizaineris Juozas Statkevičius minėjo savo 40-metį. Jis sveikinimus jubiliejaus proga priiminėjo cirke. Jubiliejaus proga J.Statkevičius klientams ir gerbėjams dovanojo jubiliejinę aukštosios mados kolekciją ir naują mados albumą. Pristatymas vyko du kartus: vienas tiems, kurie mokėjo už bilietą (pinigai buvo paaukoti Sauliaus Karoso labdaros ir paramos fondui), o kitas – dizainerio draugams ir klientams.

Koks buvo Seimo nario socialdemokrato Juliaus Sabatausko 50-metis, niekam neįdomu. Įdomu tai, kad tą pačią dieną Seime turėjo būti svarstomas Kosovo pripažinimo suverenia ir nepriklausoma valstybe klausimas. Skandalinga detalė – šiam klausimui svarstyti tiesiog pritrūko parlamentarų, mat jie draugiškai skubėjo pasveikinti kolegos.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius