Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bertos Timinskaitės dainos vaizdo klipo filmavime – nuogi užpakaliai, žmonės arklių galvomis ir fejerverkai

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Vilniaus Islandijos gatvėje buvo pastebėti bėgiojantys žmonės keistomis kaukėmis, drąsiai nusimaunantys kelnes tiesiog vidury gatvės.
Bertos Timinskaitės klipo filmavimo užkulisiai
Bertos Timinskaitės klipo filmavimo užkulisiai / Asmeninio albumo nuotr.

Apie vidurnaktį, vienoje triukšmingiausių Vilniaus gatvių, jau įprasta matyti būrius besilinksminančio jaunimo ir per visą gatvę nutįsusias automobilių eiles, tačiau šį kartą eismas buvo pristabdytas, o praeivių žvilgsnius traukė karts nuo karto netikėtai apsinuoginantys vaikinai, ugnimi purškiantys žmonės, bei personažai keistomis kaukėmis. 

Akylesni stebėtojai identifikavo – viso šio chaoso centre sukosi sparčiai populiarėjanti dainininkė Berta Timinskaitė bei jos prodiuseris, vienas žinomiausių Lietuvos choreografų ir šokėjų – Šarūnas Kirdeikis. 

„Gyvenimas per trumpas kiekviename žingsnyje svarstyti, kaip čia protingiau pasielgus, kartais mums visiems reikėtų atsipalaiduoti ir išlaisvinti kūną, protą ir sielą ir nors sekundę pabūti freaku”, – paklausta, kas čia vyksta, paslaptingai šypsojosi Berta. 

Š.Kirdeikis buvo šiek tiek atviresnis ir prasitarė, kad visa ši sumaištis ne šiaip sau – būtent dabar, kartu su režisiere Algina Navickaite, pradedamas naujausios Bertos dainos „We can be free(k)” vaizdo klipo filmavimas. 

Berta Timinskaitė šią dainą pristatys kitą ketvirtadienį UFF Skvere vyksiančiame ypatingame Helovino vakarėlyje „My Kitchen Is For Dancing”. 

Asmeninio albumo nuotr./Bertos Timinskaitės klipo filmavimo užkulisiai
Asmeninio albumo nuotr./Bertos Timinskaitės klipo filmavimo užkulisiai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius