-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Besilaukianti Goda Alijeva tapo reklaminio žurnalo veidu

Septintąjį žurnalo „Akropolis Kaunas fashion“ numerio viršelį papuošė garsi kaunietė, grupės „69 danguje“ narė Goda Sabutytė–Alijeva.
Goda Sabutytė–Alijeva
Žurnalo viršelio nuotrauka / „Kauno Akropolio“ nuotr.

„Goda Alijeva – viena gražiausių Lietuvos moterų. Sėkminga karjera televizijoje ir grupėje „69 danguje“ pavertė kaunietę tikra žvaigžde. Ji – mūsų Victoria Beckham. Be abejonių, ji papuošė mūsų žurnalą“, – sakė „Kauno Akropolis“ valdytojas Vladimiras Kononenka. Pasak jo, „Kauno Akropolio“ stiliaus žurnalas sulaukė kauniečių įvertinimo. Prekių, kurios reklamuojamos kataloge, parduodama daugiau.

Parduotuvėse neužtrunka

Pranešime spaudai teigiama, jod fotosesijos metu G.Alijeva pripažino, kad su ja apsipirkinėti labai lengva. Drabužius, avalynę ar aksesuarus ji išsirenka labai greitai: „Apsipirkti parduotuvėje, kaip ir vyrams, man užtenka keliolikos minučių“, – tikino G.Alijeva.

„Mėgstu rengtis laisvai, neįpareigojančiai. Man labai svarbu jaustis patogiai. Kas svarbiau būti stilingai ar madingai? Šiais laikais dažnai šios sąvokos žengia viena greta kitos. Visi vartome žurnalus ir pastebime mados tendencijas, stilių. Nemanau, kad turiu išskirtinį stilių, todėl greičiau esu madinga nei stilinga“, – pridūrė kaunietė.

Pasak jos, jai labiausiai patinka žalia, ruda ir pilka spalvos. Pasak G.Alijevos, jos silpnybė – rankinės ir batai. Tačiau su malonumu lankosi ir namų apyvokos reikmenų parduotuvėse, kaip ir daugumai moterų jai patinka akį užmesti į papuošalus. „Ilgiausiai užtrunku interjero parduotuvėse “, – tikino žymi kaunietė.

Renka rūbus vyrui ir būsimam vaikui

Anot jos, pastaruoju metu būtent ji perka drabužius savo vyrui Rolandui. „Perpratau Rolando stilių. Bet, žinoma nevengiu koreguoti ir kai kurių detalių. Moteris intuityviai jaučia, kas labiau tinka vyrui“, – juokėsi vasarą už krepšininko ištekėjusi G.Alijeva.

G.Alijevai patinka futbolininko Davido Beckhamo žmonos V.Beckham stilius. Kaunietės nuomone, Viktorija moka išryškinti privalumus ir paslėpti trūkumus. Taip pat dainininkei imponuoja aktorės Charlize Theron stilius. Vieša paslaptis, kad G.Alijeva laukiasi, todėl jos akys vis dažniau ieško vaikų drabužių ir žaislų parduotuvių. „Tai – faktas. Mane jau domina drabužiai, žaislai, bateliai, lovytės. Kartais, nejučia mintyse kuriu ir vaikučio stilių. Tačiau esu prietaringa ir nenoriu įvykiams užbėgti už akių. Todėl šį malonumą atidedu, kai tam ateis laikas“, – sakė G.Alijeva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius