Besilaukianti Griaznova turi laikytis namų režimo

Praėjusią savaitę į namus ištisą parą nemiegančiame didmiestyje grįžusi Svetlana Griaznova stengiasi paisyti gydytojų nurodymų: visiška ramybė, kuo daugiau poilsio ir tik teigiamų emocijų.
Svetlana Griaznova
Svetlana Griaznova / „Scanpix“ nuotr.

Dar griežta sąlyga – nenutolti nuo Niujorko daugiau nei per dvidešimt kilometrų. „Viskas, kelionės ir skrydžiai baigėsi“, – kvatoja buvusi manekenė.

Žurnalas „Žmonės“ rašo, kad ramybė tęsis iki liepos, kai pasaulį turėtų išvysti Svetlanos ir jos vyro, garsaus Niujorko mediko Angelo Acquistos sūnūs.

„Kai laukiesi dvynių, svarbu kuo ilgiau juos išnešioti, – sako moteris. – Tačiau neįmanoma laikytis visų nurodymų. Tarkim, nekilnoti sunkių nešulių. Alessandra nori, kad ją paimčiau į glėbį, pakelčiau ir nešiočiau. Negaliu to nedaryti.“

Nors kiekvieną dieną tampa vis sunkiau: „Jau dabar pilvas toks, kaip laukiantis Alessandros buvo kokį septintą mėnesį.“ Per pirmąjį nėštumą Svetlaną užplūsdavo energija, ji galėdavo kalnus nuversti. Dabar – visiška priešingybė. Dažną dieną su dukra krinta pietų miego, nors anksčiau tokių minčių nekildavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius