Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bitininką Martyną Kaštelianovą M-1 žvaigždės sutuokė su bičių aviliu

Ketvirtadienio popietę Vilniaus senamiestyje, prie Šv. Kotrynos bažnyčios, surengtos nuotaikingos vestuvės – pasiekta akcijos „Jis turi kitą“ kulminacija. Lauke įrengtoje scenoje radijo stoties „M-1“ žvaigždės – Mindaugas Stasiulis, Skaiva Jasevičiūtė, Evaldas Mikalauskas ir kiti – sutuokė Martyną Kaštelianovą. Tiesa, jis vedė ne savo mylimą merginą, bet... bičių pilną avilį.
Skaiva Jasevičiūtė, Mindaugas Stasiulis ir Martynas Kaštelianovas
Skaiva, Mindaugas ir Martynas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Bene tris savaites radijo stotis M-1 kvietė vyrus prisipažinti, kas gi yra jų „kita meilė“ – daiktas, su kuriuo užsiėmę jie praleidžia daugiausia laiko ir taip „skriaudžia“ mylimąsias. Ketvirtadienio popietę vienas iš prisipažinusiųjų – bitininkas Martynas – buvo sutuoktas su savo mėgstamiausiu daiktu – bičių pilnu aviliu. 

Vestuves jam iškėlė radijo stoties žvaigždės: Mindaugas Stasiulis tapo piršliu, Skaiva Jasevičiūtė – svočia, DJ Evaldas Mikalauskas – vestuvių muzikantu, o Saulius Žvirgždas – metrikacijos darbuotojas. 

Stovėdamas ceremonijos scenoje Martynas juokavo, kad žmoną susirado ir dviejų vaikų susilaukė tada, kai dar nebuvo pradėjęs auginti bičių. Dabar bitininkystė – jo didžiausia aistra, dėl kurios jis vis mažiau laiko skiria šeimai. Ketvirtadienį Martynas sutuoktas su didžiuliu žydru aviliu, papuoštu baltu senamadišku nuometu.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ceremonijos akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ceremonijos akimirka

„Prisiekiu amžinai būti ištikimas šiam spiečiui. Pasižadu vengti bet kokio antikonstituciškumo šeimos rangoje“, – prisiekinėdamas amžiną meilę aviliui sakė jaunikis.

Pamatyti ceremoniją gyvai panoro ne tik keli Martyno draugai, bet ir senamiestyje vaikštinėję praeiviai. 

Šou miesto centre būta išties nuotaikingo: svečiai pakviesti dalyvauti linksmuose žaidimuose, pavyzdžiui, turėjo nenaudodami rankų prie diržo siūlu pririštą tušinuką kuo greičiau įkišti į butelio kaklelį, vaišinami saldainiais, kviesti nusifotografuoti su jaunaisiais. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Stasiulis ir Skaiva Jasevičiūtė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Mindaugas Stasiulis ir Skaiva Jasevičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius