Boksą pamėgusi Simona Burbaitė pasidalijo video: „Svajonių link – prakaituotu kūnu ir užsispyrimu“

„Judėjimas – tai sveikata“, – įsitikinusi modelis, tinklaraštininkė Simona Burbaitė (24). Daugiau ar mažiau, tačiau ji sportuoja kone visą gyvenimą. O pastaruoju metu susižavėjo iš pirmo žvilgsnio visai nemoteriška veikla – prakaitą lieja bokso treniruotėse.
Simona Burbaitė
Simona Burbaitė / Vido Černiausko nuotr.

Aktyvų laisvalaikį mėgstanti mergina stengiasi paskatinti ir kitus dažniau užsiimti fizine veikla. Ir nesvarbu, tai treniruoklių salė, aerobika, plaukimas, šokiai ar joga – bet koks judėjimas padeda ir atrodyti, ir jaustis geriau.

Simona pasidalino įkvepiančia žinute ir socialiniame tinkle. Pasak jos, didžiausia motyvacija, tai meilė sau ir savo kūnui – tai ne vieną turėtų paraginti užsispirti. „Niekas tavimi nepasirūpins, jei tu pats to nepadarysi“, – 15min kalbėjo Simona.

Vido Černiausko nuotr./Simona Burbaitė
Vido Černiausko nuotr./Simona Burbaitė

Simonos įrašas feisbuke:

„Dauguma moterų ir merginų svajoja būti supersmulkutė, superlieknutė, superkūdutė – suprask, moteris niekada nėra patenkinta tuo, ką mato veidrodyje. Tada atsiranda noras numesti svorį ir dažnai tą nori padaryti per labai trumpą laiką. O tada badavimas ir alinantis sportas tampa jų pagrindinė priemonė tą pasiekti.

Tau irgi taip atrodo? Kad tik taip būsi sau gražesnė? Sveikesnė? Tada Tu darai didžiulę klaidą. Nesusikoncentruok tik į tai, kaip tu atrodai ar kiek sveri, ar kokia tavo klubų apimtis.

Atkreipk dėmesį į tai, ką sportuojant tavo kūnas sugeba padaryti, o tada daryk dar daugiau!

Ir mėgaukis. Ir būk sveika. Ir energinga. Ir iš viso – švytėk. Gal kažkada, seniai seniai, ir aš turėjau tokį tikslą – pamatyt kuo mažesnius skaičius svarstyklėse.

Bet viskas pasikeitė! Nes aš tau pasakysiu – tas vaikiškas kūnas, kai esi labai maža ir labai smulki, ir dar be grakštumo ir energijos nėra nei moteriška, nei gražu, nei seksualu. Stipri, ištverminga, tvirta ir fit moteris yra seksualu ir gražu! Todėl keep goin' girl savo svajonių link – prakaituotu kūnu ir su didžiuliu užsispyrimu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius