Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brangiausios dovanos Laurai Navikaitei – papuošalas, krikšto sūnaus piešinys ir pirma suknelė

Turbūt kiekvienas yra gavęs dovaną, kuri net po daugelio metų sukelia pačias geriausias emocijas ir šildo jausmus. Ir nesvarbu, ar tai buvo vaikystėje, ar per paskutinį, audringai atšvęstą gimtadienį. Kelias tokias turi ir grupės „Magnit“ narė Laura Navikaitė.
Laura Navikaitė ir jai brangiausios dovanos
Laura Navikaitė ir jai brangiausios dovanos / Žmonės.lt montažas

Viena jų – grandinėlė su pakabuku, kurią jai padovanojo mama. „Mama ją gavo dovanų iš savo mamos, todėl turbūt šis papuošalas ir toliau eis iš kartos į kartą. Manau, jog ateityje jį nešios ir mano atžala“, – Žmonės.lt sakė Laura.

Asmeninio albumo nuotr./Lauros Navikaitės grandinėlė su pakabuku
Asmeninio albumo nuotr./Lauros Navikaitės grandinėlė su pakabuku

Mergina itin vertina prieš metus iš 9-mečio krikšto sūnaus gautą dovaną – savo rankomis nutapytą piešinį. „Paveikslą gavau 23-iojo gimtadienio proga. Tai yra mieliausia ir brangiausia širdžiai dovana, į ją įdėta daug meilės“, – mintimis dalijosi dainininkė. Piešinyje pavaizduoti laivai Laurai asocijuojasi su gyvenimo kelione – lygiai taip, kaip bangomis iriasi laivai.

Asmeninio albumo nuotr./Laurai Navikaitei dovanotas krikšto sūnaus paveikslas
Asmeninio albumo nuotr./Laurai Navikaitei dovanotas krikšto sūnaus paveikslas

Gražius prisiminimus Laurai kelia ir kadaise iš vieno vaikino gauta 55 raudonų rožių žiedų puokštė. „Tai mano mėgstamiausios gėlės. Prisipažinsiu, mane galima papirkti gėlėmis“, – juokėsi ji. Tuomet Laurai buvo 18 metų. „Tai buvo tiesiog staigmena nuo mano pirmosios meilės“, – nostalgiškai prisiminė mergina. Gaila, tuomet akimirkos neužfiksavusi Laura iki šiol neturi šios įspūdingos gėlių puokštės nuotraukos.

Senus laikus jai primena ir kadaise tėčio dovanota violetinės spalvos suknelė, kurią jis Laurai atvežė iš Maskvos. „Tuomet man buvo 3 metukai. Su ja pirmą kartą dainavau scenoje, o „beždžioniukų“ diskotekoje laimėjau 1-ąją vietą. Gal todėl ji man labai brangi iki šiol“, – Žmonės.lt sakė Laura.

Asmeninio albumo nuotr./Lauros Navikaitės vaikystės suknelė
Asmeninio albumo nuotr./Lauros Navikaitės vaikystės suknelė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius