Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs krepšininkas Matas Niparavičius „pasipuošė“ dantų kabėmis

Buvęs krepšininkas, šokių projekto dalyvis Matas Niparavičius įsitikinęs – niekada nėra per vėlu „surikiuoti tvarkingai dantis“ ir džiaugtis gražia šypsena. Tad, 31-erių vyras ryžosi „pasipuošti“ kabėmis.
Matas Niparavičius
Matas Niparavičius / Asmeninio albumo nuotr.

„Jau seniau apie tai galvojau, bet tik dabar prisiruošiau. Nuėjau pas savo odontologę ir nusprendėme, kad būtų gerai sutvarkyti žandikaulio sukandimą ir truputį dantis geriau surikiuoti“, – portalui Žmonės.lt pasakojo sporto baro projektų vadovas ir viešbučio „Šarūnas“ direktoriaus pavaduotojas.

Matas sakė, kad su kabėmis teks būti metus ar pusantrų, todėl tikisi, kad šis laikas nenueis šuniui ant uodegos ir po to bus matomi akivaizdūs rezultatai. M.Niparavičius teigė, kad pasiryžimas šiai procedūrai – estetinis dalykas.

„Seniau to negalėjau padaryti, nes aktyviai sportavau. Sportininko, turinčio kabes, susidūrimas su kitu žaidėju galėtų baigtis liūdnai, net lūpos gali būti išdraskytos. O dabar sugalvojau, kad galiu tai padaryti, kam dar laukti“, – pasakojo Matas.

M.Niparavičius juokėsi, kad draugai ir aplinkiniai kartais patraukia jį per dantį, nes su kabėmis dažniausiai vaikšto vaikai, o suaugusieji – rečiau.

„Nebe tas amžius, kad bijočiau, ką kiti pasakys ar pamanys. Jei man reikia, tai ir darausi. Sudėjo, tai sudėjo, dabar ramiai dieną po dienos tempiu. Reikia ir priprasti, kartais tenka ir pašvepluoti. Jaučiu šiokį tokį diskomfortą, pamaudžia truputį, bet reikia tikėtis, kad rezultatai bus geri“, – atviravo buvęs krepšininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius