-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi „Mink taką“ vokalistė ištekėjo už kurdo ir įsikūrė Londone: tarp klientų – žvaigždės

Kadaise kaunietė Andra Narkūnaitė-Alqadhi, dabar save vadinanti Andrea, buvo labai garsi Lietuvoje – mergina dainavo itin populiarioje grupėje „Mink taką“, koncertų buvo šimtai, o gerbėjų – tūkstančiai. Tačiau minios gerbėjų Lietuvoje – jau praeityje. Dabar jos gyvenimas verda Anglijoje, pačiame Londono centre, lietuvaitė čia tapo garsia trenere.
Andrea Narkūnaitė-Alqadhi
Andrea Narkūnaitė-Alqadhi / Asmeninio archyvo nuotr.

2000-aisiais, po metų, kai iširo grupė „Mink taką“, Andrea metė mokslus ir išrūko į Londoną. Jos planas buvo Londone užsidirbti pinigų, pramokti anglų kalbą ir išvažiuoti į Ameriką. Todėl emigracijoje lietuvaitė iškart puolė į darbus, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

„Pradėjau Londone nuo visokių emigrantų darbų. Pirmas darbas buvo žuvies krautuvė, kurioje pardavinėjau žuvį ir bulvytes fri. Dirbdavau savaitgaliais graikų vestuvėse, pubus valydavau“, – laidoje KK2 atviravo buvusi „Mink taką“ vokalistė Andrea Narkūnaitė-Alqadhi.

Asmeninio archyvo nuotr./Andrea Narkūnaitė-Alqadhi
Asmeninio archyvo nuotr./Andrea Narkūnaitė-Alqadhi

Londone Andrea sutiko irakietį Tuoną, kilusį iš garsios Alqadhi teisininkų šeimos, ir Amerikos svajonė nuplaukė.

„Susipažįstu su savo vyru ir Amerika nusibraukia, jis labai greitai pasiperša, tiesa, Lietuvoje buvo žmonių, kurie mano mamai sakė, kad ji ilgiausiai metus išgyvens, jis – kurdas iš Irako, musulmonas, skarą uždės, uždarys, vaikus atims ir aleliuja“, – atviravo Andrea.

Irakietis Tuona taip įsimylėjo lietuvaitę, kad net išmoko kalbėti lietuviškai. Tiesa, vyras buvo priblokštas, kai sužinojo, kad jo žmona buvo žvaigždė ir dainininkė. Dainininkės aistra muzikai persidavė ir jos dukrelėms. Jaunėlė dešimtmetė Lia laimėjo atranką dainuoti operoje „Bohema“. Šiemet mažajai dainininkei jau nusimato 9 koncertai. O visai neseniai Lia pabandė laimę Disnėjaus miuziklo „Frozen“ atrankoje.

Asmeninio archyvo nuotr./Andrea Narkūnaitė-Alqadhi
Asmeninio archyvo nuotr./Andrea Narkūnaitė-Alqadhi

Pačiai buvusiai „Mink taką“ vokalistei muzika dabar tik hobis. Pagrindinis jos darbas – fitneso trenerės. Andrea pati pradėjo sportuoti, kai jos mama išgirdo vėžio diagnozę. Andrea yra sukūrusi nuotolinę kūno rengybos programą, važiuoja pas klientus į namus ir yra trokštama tarp sportuojančio Londono žmonių. Lietuvaitės klientų sąraše yra netgi žvaigždės.

„Esu treniravusi ir dar vis kontaktuoju su Issey Miyake modeliu, esu treniravusi dainininkus, vieną Amerikos aktorę, treniravusi galerijos savininkus, „Google“ pagrindinius darbuotojus. Nenoriu jų minėti, kad negalvotų, jog treniruoju tik VIP. Treniruoju ir paprastus žmones. Visiems kainos yra absoliučiai vienodos, nesvarbu, esi milijonierius ar vidutinės klasės žmogus“, – pasakojo Andrea, buvusi „Mink taką“ vokalistė.

Visa istorija – antradienio vakarą, 19.30 val., laidoje KK2 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius