Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi TV laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė tapo diplomuota teisininke

Mokslo šaknys karčios, o vaisiai saldūs, sako lietuvių liaudies patarlė. Štai vieną tų saldžiųjų penktadienį nuraškė buvusi TV laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė. Vilniaus Šv.Jonų bažnyčioje jai buvo įteiktas taikomosios jurisprudencijos magistro laipsnio diplomas.
Indrė Kavaliauskaitė
Indrė Kavaliauskaitė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Iki pat diplomų teikimų maniau, kad nenoriu dirbti teisininkų kontoroje. Galvojau užsiimti kuo nors linksmesniu. Tačiau po teikimų supratau, kad daug labiau nenoriu, jog  diplomas dulkėtų spintoje ar ant lentynos. Taigi dabar paatostogausiu ir paskui kibsiu į darbus“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Indrė. Mergina patikino, kad doktorantūros studijuoti tikrai neketina.

Indrė patikino, kad jos gautas diplomas yra nieko vertas, palyginti su įgytomis žiniomis. Be to, mokytis tik tam, kad gautum popiergalį, anot jos, kvaila ir neapdairu.

„Pirmiausiai, mokiausi ne dėl to, kad po 5 metų gaučiau diplomą, o dėl žinių. Man mokslai reiškia daug, todėl net mokykloje stengiausi ne dėl pažymio, bet dėl savęs. Tiesa, aš visada gaudavau puikius pažymius. Kitaip tariant – buvau mokinys be dvejeto ir studentas be skolos“, – juokėsi Indrė.

Mergina patikino, kad mantijos šventinei progai ji nesivilks. Mat pagal teisės fakulteto protokolą jas dėvėti gali tik aukštesnių pakopų studentai ir dėstytojai. Diplomų teikimų ceremonijai Indrė pasirinko baltos spalvos ir lengvą it plunksną suknelę.

Vilniaus Universitete Teisės fakultete (VU TF – aut. past.) magistro laipsnį įgijusi moteris diplomą atsiėmė penktadienio popietę. Tradiciškai diplomai VU studentams teikiami Vilniaus Šv.Jonų bažnyčioje.

Indrės Kavaliauskaitės diplomų teikimų akimirka
Indrė Kavaliauskaitė su tėvais

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius