-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Carmen Electros mėgstamos dizainerės Sonatos Rapalytės apatinių drabužių kolekcija pribloškė Kauno publiką

Šešiolika metų Anglijoje gyvenanti ir ten kurianti dizainerė Sonata Rapalytė (38) pirmą kartą Lietuvos publikai pristatė savo darbus – dvi apatinių drabužių kolekcijas, atspindinčias tiek tradicines, tek naujausias šios srities tendencijas.
Sonatos Rapalytės apatinių drabužių kolekcija
Renginio akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Įspūdinga, kokybiška, nematyta, kerinti“, – tokius ir dar daugybę kitų komplimentų S.Rapalytė išgirdo iš publikos, penktadienio vakarą susirinkusios į Kauno naktinių pramogų klubą „Indigo“, kuris šventė vienerių metų gimtadienį.

„Siūti – mano aistra. Ja užsidegiau dar vaikystėje, kai mano pomėgį pastebėjusi teta gimtadienio proga padovanojo pirmąją tikrą siuvimo mašiną“, – su šypsena pasakojo S.Rapalytė. Sonata iš pradžių kūrė ir dirbo kitiems garsiems apatinio trikotažo dizaineriams, o tik vėliau pati pradėjo užsiiminėti šia veikla.

S.Rapalytės nuolatinių klienčių sąraše yra tokios žvaigždės kaip Carmen Electra, Hayley Atwell ir Caroline Flack. 2010 metais ji įkopė į Anglijos apatinių dizainerių Olimpą, o jos kūriniais pradėjo prekiauti ne viena, ir net ne dvi, o gerokai daugiau prabangiu apatiniu trikotažu prekiaujančių internetinių parduotuvių.  

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka

Visi  S.Rapalytės meno kūriniai siuvami naudojant tik aukščiausios kokybės audinius: prancūziškus nėrinius, šilką, liną, šifoną, medvilnę, dekoruojami gintaru ir „Swarovski“ kristalais. Dizainerė daug dėmėsio skiria jos kurtų drabužių pateikimui klientui: individualių gaminių etiketes dizainerė užrašo ranka, kiekvienas drabužėlis yra pristatomas šilkiniame maišelyje, perrištame šilko kaspinu.

„Naudoju tik prancūziškus nėrinius. Juos atradau gana seniai, tačiau gamintojai išgarsėjo po to, kai jų nėriniai bupavo naudoti kuriant Kate Middleton suknelę“, – sakė S.Rapalytė.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka

Vakaro metu taip pat daug dėmesio sulaukė ir papuošalų kūrėjos Elvyros Monginienės darbai, o publika aplodismentų negailėjo jos ir stilistės Žanetos Juozapavičienės bendram projektui – suknelei, kurią pristatė garsus modelis Simona Burbaitė. Pastaroji gražuolė rinktinei publikai pristatė ir išskirtinį šampaną, sukurtą karališkų Monako ir Didžiosios Britanijos šeimų vestuvėms. Butelį jo aukcione „Sfikso“ viešbučio savininkas Rimas Jakubauskas įsigijo už 2600 litų.

Renginyje, pavadintame vienu kokybiškiausiu ir prabangiausiu Lietuvoje, pristatytos ir talentingo dizainerio Antano Mažono gėlių kompozicijos, „Burbulo“ specialiai pagamintos pavasariškos dekoracijos ir rankų darbo, išskirtinio dizaino tortas.

Išvysti tai, ko Lietuvoje dar nėra buvę, susirinko itin gausus žinomų verslo ir šou pasaulio atstovų.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Simona Burbaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius