Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 03 23 /2014 04 02

„Chorų karų“ premjeroje fotografų vengusi Rūta Ščiogolevaitė užminė mįslę: atlikėja laukiasi?

Atėjus pavasariui dainininkė Rūta Ščiogolevaitė tapo TV3 šou „Chorų karai“ komisijos nare. Sekmadienio vakarą vykusios laidos premjeros metu žiūrovus sudomino ne tik R.Ščiogolevaitės išdainuoti komentarai dalyviams, bet ir jos paslaptingumas – pozuoti fotografams atsisakiusi ir nuo fotoobjektyvų besislapsčiusi dainininkė užminė mįslę – kodėl, būdama komisijos nare, ji nenori fotografuotis?
Rūta Ščiogolevaitė ir Vitalijus Cololo
Rūta Ščiogolevaitė ir Vitalijus Cololo / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Apie premjerinę „Chorų karų“ laidą skaitykite čia.

Anksčiau dėmesio nevengdavusi ir noriai fotografams pozuodavusi R.Ščiogolevaitė ėmėsi naujos taktikos – dainininkė nenorėjo būti įamžinta ir stengėsi nepatekti į fotografų kadrus.

„Chorų karų“ studijoje R.Ščiogolevaitė pasirodė tik likus kelioms sekundėms iki tiesioginio eterio starto ir skubiai užėmė savo vietą komisijos kėdėje. Visos laidos metu dainininkė nepaliko savo vietos, o paprašyta nusifotografuoti griežtai atsisakė pozuoti.

Vos tik pasibaigus „Chorų karų“ transliacijai R.Ščiogolevaitė iš studijos į užkulisius pabėgo akimirksniu ir liko beveik nepastebėta.

Kodėl Rūta ėmė vengti fotografų: gal jai tiesiog įgriso dėmesys, o gal slepia figūros pokyčius?

Primename, kad gruodžio mėnesį R.Ščiogolevaitė neigė kalbas, esą ji laukiasi antrosios atžalos. Tąsyk Rūta pašiepdama gandų skleidėjus „X Faktoriaus“ superfinale pasirodė su dirbtiniu nėščiosios pilvuku.

Vis dėlto sekmadieninės „Chorų karų“ transliacijos metu R.Ščiogolevaitės elgesys vėl pakurstė kalbas: gal dainininkė išties laukiasi? „Kartojau ir darkart pakartosiu, kad jokių interviu jau kuris laikas nedalinu ir dar ilgai nedalinsiu“, – Žmonės.lt sakė dainininkė.

Už savo mylimojo Rolando Damijonaičio R.Ščiogolevaitė ištekėjo 2013-ųjų birželį, vestuvių ceremonija įvyko Kauno rotušėje. Po vestuvių dainininkė pasirinko vyro pavardę ir tapo Damijonaitiene. Su buvusiu ilgamečiu mylimuoju šokėju Deividu Meškausku R.Ščiogolevaitė suslaukė sūnaus Adomo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius