Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainą savo mamai skyrusi Mia Motinos dieną sveikinimus perduoda telefonu

Skandalingoji Mia, netrukus žiūrovus nustebinsianti biografiniu serialu ,,Kas nori nužudyti Mią?“, kadaise buvo garsiai aptarinėjama kaip motinystės instinktą praradusi ir savo sūnumi tinkamai nesirūpinti mama.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Jos pačios santykiai su mama taip pat ne kartą buvo iškelti į viešumą ir apipilti kandžiomis aplinkinių replikomis. Tačiau artėjanti Motinos dienos šventė suminkština kiekvieno vaiko širdį. Ne išimtis ir populiarioji Mia, kuriai ši pavasario šventė yra ne tik labai graži, bet ir nuoširdžiai laukiama.

„Gaila, kad paprastai nebūnu namuose, neturiu galimybės mamos pasveikinti gyvai, tenka skambinti ir gražius palinkėjimus išsakyti telefonu“, – apgailestavo Mia.

Dovanų ji įprastai šia proga nedovanoja, tačiau kartą ji mamai yra skyrusi net dainą. Prieš keletą metų drauge su žurnalistu Giedriumi Leškevičiumi ,,Žvaigždžių duetuose“ dalyvavusi Mia, buvo pati parašiusi lietuviškus žodžius latvių „Walters & Kazha“ dainai. Atlikėja yra sakiusi, jog šia daina norėjo atsiprašyti savo mamos už visus kadaise suteiktus įskaudinimus. Pasak jos, būtent mamai reikia kartoti „ačiū“ už didžiausią gyvenimo dovaną – gyvybę. Tuo tarpu paklausta, kaip ją stebina bei sveikina sūnus Motinos dienos proga, atlikėja pasakojo apie mielus vaikiškus darbelius, mokyklinius pasirodymus.

„Sveikinimai Motinos dienos proga, gauti iš sūnaus, visuomet labai sujaudina“, – įspūdžiais dalinosi Mia.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius