Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Evelina Bakanovienė: vokalo pamokos choristų gretose

Paaiškėjo, kad muzikiniame realybės šou išgarsėjusi dainininkė Evelina Bakanovienė laisvalaikiu dainuoja chore „Jaunystė“, daugeliui pažįstamame iš TV projekto „Lietuvos balsai“.
E.Bakanovienė šiltomis dovanomis dažnai nustebina draugus.
E.Bakanovienė šiltomis dovanomis dažnai nustebina draugus. / „Scanpix“ nuotr.

„Dainuoju chore „Jaunystė“. Choro vadovė Danguolė Beinorytė yra mano vokalo mokytoja. Nuo šių metų pradžios kai galiu, nueinu ir dainuoju“,– portalui 15min.lt pasakojo Evelina.

Pasak atlikėjos, D.Beinoryte pristinga laiko privačioms vokalo pamokoms, todėl dainininkė pamanė, kad choro repeticijose dalyvauti jai bus naudinga. „Balsą lavinti chore tikrai yra gerai“, – sako E.Bakanovienė.E.Bakanovienė: mano statusas kitas, todėl su choru dainuočiau tik kaip solistė.

„Susiradau ten labai fainą chebrą“, – džiaugiasi dainininkė ir paaiškina, kad laisvalaikis, praleistas drauge su „Jaunystės“ choristais jai teikia ne tik naudos, bet ir daug džiaugsmo. „Be to yra gerai mokėti skaityti iš namų ir lavintis“, – mano atlikėja.

Paklausta, kodėl choro gretose Evelina nepasirodo TV eteryje, atlikėja tvirtino visuomet vykstanti drauge su choristais į „Lietuvos balsų“ filmavimus, tačiau kolektyvą palaikanti  tik savo buvimu studijoje. „Į sceną prieš TV kameras nelipu. Iš tiesų esu solistė. Apie pasirodymą eteryje drauge su choru sugalvojau tik dabar, o jau yra šiek tiek per vėlu, nes netrukus bus „Lietuvos balsų“ finalas", – kalbėjo choro repeticijomis nuo metų pradžios besižavinti dainininkė.

E.Bakanovienė atviravo, kad su choru dainuotų kaip solistė, tačiau į choro gretas nenorėtų patekti.

„Mano statusas tikrai ne tas, visą gyvenimą buvau soliste“, – tvirtino dainininkė ir neslėpė svarstanti galimybę apie bendrą savo ir choro projektą. „Juk įdomu, kai solistė dainuoja su choru“, – mintimis dalijosi Evelina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius