-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dainininkė Ieva Narkutė tapo mama – pagimdė dukrą

Dainininkės Ievos Narkutės (29) ir jos sutuoktinio kariškio Mindaugo Šeduikio šeimoje džiugios nuotaikos: pora susilaukė pirmos atžalos, praneša 15min.
Ieva Narkutė ir Mindaugas Šeduikis
Ieva Narkutė ir Mindaugas Šeduikis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dainininkė lapkričio 8 dieną pagimdė dukrą. Laimingi tėvai mergaitę pavadino Ona.

„Praėjusią savaitę įgyvendinau svarbiausią ir didžiausią savo gyvenimo kūrybinį projektą. Projektą be soundcheck'ų, be generalinių repeticijų, be dizainerių suknelių ar plojimų. Projektą be biso. Praėjusį antradienį, skaisčiai šviečiant šaltai lapkričio saulei pas mus atkeliavo Ona. Mažylė, nuausta iš svajonių ir debesų, jau žinanti visa, ką reikia žinoti, ką taip dažnai mes, augdami, pamirštam. Sveika, drūta, visi pilni 3700 g meilės“, – feisbuke savo gerbėjams pranešė mama tapusi Ieva.

Dainininkė sakė neabejojanti, kad tai bus didžiausias jos gyvenimo nuotykis. „Šitam naujam trapiam laike, kas minutę pilnam naujų atradimų, siųskit mūsų mažai šeimynai pačius geriausius linkėjimus, susitariam? Ir, susimildami, gimdykit patys! Nes man jau dabar, nepraėjus nė savaitei, aišku, kad čia tikrai bus pats didžiausias mano gyvenimo nuotykis“, – rašė gerbėjams.

I.Narkutė negailėjo gražių žodžių gydytojams: „Prie šito smarkaus projekto sėkmingo įgyvendinimo labai stipriai prisidėjo puikūs specialistai, dirbantys Vilniaus miesto Klinikinės ligoninės 2-ame gimdymo skyriuje. Ypatingas ačiū ir linkėjimai gydytojoms V.Navickienei ir I.Labanauskaitei.“

Jono Danilevičiaus nuotr./Ieva Narkutė
Jono Danilevičiaus nuotr./Ieva Narkutė

Žinia apie dainininkės nėštumą pasirodė 2016 m. birželį. „Tai labai asmeniškas dalykas, norėčiau jį pasilikti sau ir savo šeimai“, – 15min yra sakius I.Narkutė.

Primena, kad I.Narkutė ir M.Šeduikis susituokė 2015 metų rugsėjį. Jauki poros santuokos ceremonija vyko Vilniaus Antakalnio rajone esančioje Išganytojo bažnyčioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius