Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Jurga Šeduikytė: „Mielai žaisčiau krepšinį, bet vyrai neįsileidžia“

Vasarą Lietuvoje leidžianti dainininkė Jurga Šeduikytė įsisukusi į darbus – visai neseniai pabaigtas jos naujausio projekto – muzikinio spektaklio „MetroNomes“ – pirmasis kūrybos etapas.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jurga su daugybe kitų atlikėjų rugpjūčio 29-ąją pasirodys Naujo TV3 sezono ir EuroBasket 2011“ atidarymo šou, kurio metu nuskambės daina iš projekto „MetroNomes“. Paklausta, ar pati laukia artėjančio Europos vyrų krepšinio čempionato, dainininkė sakė, kad jai jis yra labai „mistinis“. „Taip yra dėl to, kad esu iki kaklo pasinėrusi į savo projekto ir tiesiog nėra laiko laukti krepšinio čempionato, bet labai džiaugiuosi mūsų jaunių pergale ir seku krepšinio pasaulio įvykius, man jie yra svarbūs kaip ir kiekvienam lietuviui“, – sakė J.Šeduikytė.

Gana simboliška ir tai, jog pasibaigus krepšinio čempionatui rugsėjo 18-ąją, vos po poros dienų „MetroNomes“ bus pristatytas plačiajai Lietuvos publikai. „Būsiu Lietuvoje viso čempionato metu, nes iš karto po jo pasileidžia mūsų projektas. Aišku, žiūrėsiu varžybas, mėginsiu viską suderinti. Man krepšinis įdomus, pati mėgstu jį žaisti, tik vyrai manęs neįsileidžia į aikštelę, nes visi tuomet susikaustę ir bijo sužeisti“, – šypsojosi Jurga. Ji prisipažino, kad mėgsta ir kitas aktyvaus sporto šakas.

Man krepšinis įdomus, pati mėgstu jį žaisti, tik vyrai manęs neįsileidžia į aikštelę, nes visi tuomet susikaustę ir bijo sužeisti.„Mėgstu krepšinį, tinklinį, riedlentes... Visokių etapų buvo. O krepšinį tai žaisdavome Palangoje, buvo tokia asfaltuota aikštelė, daug vaikinų žaisdavo, tai ateidavome mes su drauge irgi palošti. Abiems vėliau buvo meniskų traumos nuo to krepšinio, tai teko pristabdyti, bet mėgstu šį žaidimą“, – atviravo dainininkė. Ji prisipažino, kad paskutinį kartą krepšinio kamuolį lietė kuomet žaidė jos vyras, aktorius ir muzikantas Vidas Bareikis. „Vidas žaidė, man leido tik mėtyti į krepšį... Jei būtų žvaigždžių krepšinio varžybos nenorėčiau dalyvauti, o jei tiesiog varžybos – mielai sužaisčiau“, – kalbėjo J.Šeduikytė.

Atlikėjos muzikinio spektaklio „MetroNomes“, kurį režisuoja režisierė iš Armėnijos Zara Antonyan, premjera Vilniuje įvykti turėtų rugsėjo 21 – 22 dienomis. „Šiame spektaklyje dalyvauja ir lėlės, ir aktoriai, ir muzikantai. Muzika bus atliekama gyvai“, – anksčiau apie būsimą „kūdikį“ kalbėjo J.Šeduikytė, jos teigimu, šiam darbui ją įkvėpė pašėlęs Maskvos gyvenimo tempas ir metro keleiviai.

Jau antradienį, rugpjūčio 9-ąją, 13 val., dainininkė viešės 15min.lt redakcijoje ir atsakys į skaitytojų klausimus, juos galite siųsti klausimai@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius