Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Mia vengia kalbėti apie paslaptingą palydovą

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia, kuri praėjusią savaitę buvo pastebėta viešumoje už rankų susikibusi su paslaptingu palydovu, iki šiol vengia kalbėti šia tema.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmadienį į LNK studiją filmuotis šventiniame koncerte „Kai žvaigždės švenčia Kalėdas“ atvykusi atlikėja, iš žurnalistų išgirdusi klausimą apie paslaptingąjį palydovą, iškart nuskubėjo į užkulisius. „Nekomentuosiu“, – neslėpdama susierzinimo ištarė moteris.

Praėjusią savaitę spaudoje pasirodė nuotraukos, kuriose Mia buvo įamžinta su paslaptingu vyriškiu. Skelbiama, kad moteris su juo viename Vilniaus verslo biurų aptarinėjo ateities santykių perspektyvas. Žinią apie naują dainininkės mylimąjį lakoniškai patvirtino ir buvęs Mios mylimasis Radvilas Bubelis.

Panašu, kad dainininkė vykdo savo pažadą – rugpjūčio mėnesį žurnale „Privatu“ pasirodžiusiame interviu moteris teigė apie asmeninį gyvenimą daugiau neatvirausianti. Tai besiskyrusi, tai vėl su buvusiu mylimuoju Radvilu besitaikiusi moteris tvirtino pasimokiusi iš ankstesnių klaidų.

„Man viskas atrodo labai juokingai, net graudžiai. Tai pirmoji tokia gyvenimo patirtis ir tikiuosi, kad paskutinė. Niekaip nesuprantu, kam man reikėjo to viešumo. Atrodo, kad ir nuo žurnalistų stengiausi atsiriboti, bet nepavyko. Radvilas dar nelabai patyręs šiuo klausimu, todėl lengvu liežuviu ir leptelėjo ko nereikia. Gaila, kad taip nutiko. Nesmagu dėl sudegintų nervų ląstelių, dėl blogų emocijų. Bet aš pasimokiau. Jei panaši situacija pasikartotų ateityje, tylėčiau kaip niekada“, – teigė ji. 

Istorija su sužadėtuvių žiedu pagarsėjusi atlikėja interviu teigė daugiau niekada nebepriimsianti šio piršlybų simbolio.

„Nuoširdžiai pasakysiu: dabar man keistai atrodo piršlybų ceremonija ir sužadėtuvių žiedo užmovimas ant mylimosios rankos. Man juokinga, kai žmonės susižieduoja ir neva po metų turi būtinai susituokti. Kokia nesąmonė! Mano gyvenime daugiau taip niekada nenutiks. Jeigu bus noras tuoktis, viskas įvyks spontaniškai. Daugiau sužadėtuvių žiedų nebepriimsiu!“ – kalbėjo atlikėja.

Kalėdinis koncertas, kuriame filmavosi Mia, LNK eteryje pasirodys gruodžio 25 dieną. Jame pasirodys atlikėjai Edmundas Seilius, Vytautas Juozapaitis, Inga Valinskienė, Evelina Sašenko, Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, Laima Lapkauskaitė, Marius Jampolskis, Irūna Puzaraitė, Česlovas Gabalis ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius