Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Urtė Šilagalytė ves „karamelinę“ laidą apie garsius Lietuvos žmones

Žavioji dainininkė Urtė Šilagalytė nuo šiol sukasi ne tik repeticijų salėse, scenoje ar Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, kur mokosi džiazo vokalo subtilybių, bet ir televizijos studijoje. 20-metė mergina tapo naujos LNK laidos „Karamelinės naujienos“ vedėja.
Urtė Šilagalytė
Urtė Šilagalytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip portalui Žmonės.lt pasakojo Urtė, išmėginti save prieš kameras ją pakvietė prodiuseris Saulius Bartkus. „Vieną dieną atėjau, pabandžiau, pasifilmavau. Iš tiesų ėjau įsitempusi, jaudinausi, juk tai naujas dalykas. Nežinojau nei kaip stovėti, nei kur dėti rankas. Atrodo, lyg ir turėtų būti panašu į darbą scenoje, bet viskas kitaip. Galų gale išėjo taip, kad patikau laidos kūrėjams ir nutarėme pabandyti. Labai apsidžiaugiau, vakar jau filmavome pirmą laidos anonsą“, – linksmai pasakojo atlikėja.

„Įkąsti“ žinomiems bičiuliams neketina

Pasak jos, filmavimo aikštelėje tvyro smagi atmosfera. „Pirmajame filmavime buvo daug juoko ir karamelės. Laidą vesiu ne viena, bet kol kas dar negaliu atskleisti su kuo. „Karamelinės naujienos“ pasakos apie žinomus Lietuvos žmones. Manau, kad nieko tokio, jog perėjau „į kitą barikadų pusę“, juk jokių blogybių nepasakosime, naujienos bus saldžios ir nesistengsime niekam įkąsti“, – šypsojosi Urtė. Žurnalo „Žmonės“ žiniomis, naująją laidą ves ir Karina Krysko-Skambinė, iš viso bus net trys „Karamelinių naujienų“ vedėjos.

Mergina tvirtino, kad filmavimai nevyks kasdien, tad ji nesunkiai spės suderinti laidos vedėjos pareigas, mokslus ir koncertinę veiklą.

Žiniasklaidos dėmesio nesivaržo

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Urtė Šilagalytė ir Danielius Polskis-Gabbana
Urtė Šilagalytė ir Danielius Polskis-Gabbana

U.Šilagalytė prisipažino, kad daugumai draugų dar nespėjo papasakoti apie naująsias pareigas. „Neskubėjau niekam sakyti, viskas nutiko labai staigiai ir kol kas tai yra man nauja. Šeima gerai reagavo, juk tai nauja patirtis ir aš apie tokią patirtį svajojau“, – sakė ji.

Dainininkė teigė nebijanti, kad pradėjus dažniau šmėžuoti TV ekrane padidės jai skiriamas žiniasklaidos dėmesys – jau ir anksčiau buvo stengiamasi ją supiršti su tokiais žinomais vyrais kaip Stanislavas Stavickis-Stano ar Danielius Polskis-Gabbana. „Juk vyrai nėra blogai. O iš tiesų apie tai net negalvojau. Svarbiausias mano siekis – gerai atlikti man patikėtą darbą ir kol kas kitų minčių neturiu“, – kalbėjo Urtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius