Su dukra kostiumą rinkęsis Dainius Adomaitis: „Baigus krepšininko karjerą jo reikia dažniau“

Vyrai plius kostiumas – derinys, nepaliekantis abejingos nė vienos dailiosios lyties atstovės. Kartais šis džiaugsmas moterų akis pamalonina vos kartą per gyvenimą – per vestuves, tačiau yra vyrų, kuriems malonu kostiumą dėvėti ne tik per ypatingas šventes. Ketvirtadienio vakarą viename sostinės prekybos centre duris atvėrusioje atsinaujinusioje vyriškų drabužių „Suit Supply“ parduotuvėje sugužėjo visas būrys stipriosios lyties atstovų, neabejingų šiam klasikinių drabužių karaliui.
Dainius Adomaitis su dukra Urte
Dainius Adomaitis su dukra Urte / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Renginio nepraleido ir buvęs garsus krepšininkas, šiuo metu krepšinio treneriu dirbantis Dainius Adomaitis (40), kuriam kompaniją palaikė gražuolė dukra Urtė.

Žmonės.lt kalbintas D.Adomaitis pasakojo, kad baigęs krepšininko karjerą kostiumą dėvi kur kas dažniau ir patikino, kad tikrai nėra iš tų vyrų, kurie vilkėdami švarką jaučia diskomfortą.

„Kai baigiau krepšininko karjerą ir patapau treneriu, kostiumą pradėjau dėvėti kur kas dažniau. Džiaugiuosi, kad Lietuvoje yra tokių parduotuvių, kuriuose gali pasiūlyti bet kokių išmatavimų drabužį, nes man tai – ypač aktualu“, – šypsojosi Žmonės.lt kalbintas D.Adomaitis, kurio ūgis siekia kiek daugiau nei du metrus.

Anksčiau žinomas krepšininkas pirmenybę teikdavo sportinio tipo drabužiams, mat dažnos treniruotės, kelionės bei varžybos padiktuodavo tokį aprangos stilių.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Dainius Adomaitis su dukra Urte
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Dainius Adomaitis su dukra Urte

Pašnekovas akcentavo, kad svarbu išsirinkti patogų kostiumą, mat dažnai vyrai nusiperka sau netinkantį ir vėliau nenori jo dėvėti.

„Kostiumą vilkėti aš mėgstu ir tikrai nejaučiu jokio diskomforto – svarbu įsigyti tokį, kuris būtų patogus. Kostiumas, kaip ir kiekvienas kitas drabužis, turi būti patogus, o kai toks bus, tada tikrai ir patiks“, – patikino D.Adomaitis.

Pasiteiravus, kokiomis progomis jis puošiasi kostiumu, D.Adomaitis patikino, kad taip būna gana dažnai. „Kostiumą vilkiu įvairiomis progomis – ne tik švenčių. Jeigu renginio etiketas reikalauja klasikinės aprangos, irgi noriai velkuosi kostiumą“, – sakė jis

Renginiui vyras pasirinko minėtos parduotuvės kostiumą ir, pasitardamas su dukra Urte, dairėsi naujo pirkinio.

Stilingo vakarėlio nepraleido aktorius Ramūnas Rudokas, prodiuseris Laurynas Šeškus, iliuzionistas Mantas Wizard, prodiuseris Dominykas Kubilius su širdies drauge Laura Paukšte, stilistas Mantas Petruškevičius ir kiti.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ramūnas Rudokas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ramūnas Rudokas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius