Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daktarienėmis susižavėjusi Gintarė Gurevičiūtė: „Labai atsiprašau visų tų, kuriuos įžeidžiau“

Antradienį Gintarė Gurevičiūtė, išreiškusi susižavėjimą iki gyvos galvos nuteisto nusikaltėlio Henriko Daktaro žmona Ramute Daktariene ir jo motina Jadvyga Daktariene, permąstė savo žodžius ir nusprendė atsiprašyti tų, kuriuos savo pasisakymu galėjo įskaudinti.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Antradienio rytą G.Gurevičiūtė pažėrė komplimentų Daktarų šeimos moterims. Gražuolės pasisakymas tučtuojau sukėlė ažiotažą, ir po pareiškimo praėjus keletui valandų G.Gurevičiūtė nusprendė atsiprašyti tų, kurie dėl jos žodžių galėjo įsižeisti. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Gintarė Gurevičiūtė liko sužavėta Henriko Daktaro žmona ir motina

Tokiems žmonėms sunku suprasti, kad mano nuomonė nei kiek nesusijusi su H.Daktaru, tai apie šeimą, meilę, vienybę ir moterų stiprybę.

„Labai atsiprašau visų tų, kuriuos įžeidžiau pasidalindama nuomone apie dvi moteris ir jų beribę meilę šeimai. Užaugau kultūringoje, išsilavinusioje ir mylinčioje šeimoje, kur buvo skiepijamas šeimos kultas.

Ačiū mamytei, kad šiandien stebėdama dvi moteris, kurias teršia juoda praeitis, aš vis tiek matau mamą ir žmoną, matau jų stiprybę ir beribę meilę vieni kitiems, kuri mane tiek sužavėjo, kad nepabijojau viešai išsakyti nuomonės. Labai atsiprašau ir užjaučiu visus tuos, dėl nusikalstamo pasaulio prarado savo artimą.

Pati esu netekus brangiausio žmogaus ir žinau, kad netektis šią meilę paverčia skausmu ir neapykanta, kuri užgožia akis. Tokiems žmonėms sunku suprasti, kad mano išsakyta nuomonė nei kiek nesusijusi su H.Daktaru, tai apie šeimą, meilę, vienybę ir moterų stiprybę“, – viešai savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė ji. 

Stop kadras/Ramutė Daktarienė
Stop kadras/Ramutė Daktarienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius