Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Danielius Bunkus: „Merginos, save vadinančios Pankita, kliedesiai yra liguistas noras išgarsėti“

Neseniai sūnaus su žmona Natalija susilaukęs Danielius Bunkus neapsikentė, kad Pankita pasivadinusi Aurelija Grikšaitė išvadino jį mergišiumi.
Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus
Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Anksčiau buvusi dainininko Grūdo mergina žurnalui „Privatu!“ sakė, kad D.Bunkus ją „kabinęs“. „Lankėmės su Danieliumi tame pačiame naktiniame klube. Iki tol mes nebuvome pažįstami, todėl nesuprantu, kodėl jis man rodė išskirtinį dėmesį. Kalbino mane, sukiojosi aplink, rūkė mano cigaretes, o galiausiai pasilenkė ir įsisiurbė į lūpas. Tiesa, jis buvo girtas, bet tai juk nepateisinama! Manau, jis būtų su manimi leidęsis į artimesnę pažintį, tačiau iš klubo išėjau su kitu vyru. Man D.Bunkus panašus į mergišių, vedę vyrai tikrai neturėtų taip elgtis“, – tada kalbėjo Aurelija, negailėdama kandžių žodžių ir neseniai pagimdžiusiai Natalijai Bunkei.

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Aurelija Grikšaitė-Pankita
Aurelija Grikšaitė-Pankita

Pankita anksčiau mėgino išgarsėti provokuojančiomis nuotraukomis

D.Bunkus nutarė Pankitai duoti atkirtį, jis 15min.lt redakcijai atsiuntė laišką, kuriame dėsto savo poziciją dėl jos pasisakymų. „Visi šie spaudoje pasirodę merginos, save vadinančios Pankita, kliedesiai yra beviltiškai liguistas mergaitės noras bet kokia kaina išgarsėti. Prieš kelerius metus ši mergina visiškai nuoga lakstė Vilniaus Katedros aikštėje prie Kalėdų eglutės, save filmavo ir dėjo medžiagą į internetą, kad tik taptų žinoma. Taip pat internete ji išplatino anketą, kurioje už 150 JAV dolerių per valandą siūlėsi bet kam papozuoti nuoga. Dabar istoriją tęsia“, – rašo verslininkas.

Anot jo, vieną vasaros dieną jis su draugų būriu iš tiesų buvo pliaže bei šalia esančiame paplūdimio bare „BarBar'a“. „Su mumis buvo Stano, Nijolė Pareigytė ir kiti žinomi žmonės. Linksmai leidome laiką savo kompanijoje, tarp mūsų nebuvo nei vieno girto, buvo popietė. Šalia esančių merginų paprašiau cigaretės, padėkojau, persimetėme keliomis frazėmis ir visa pažintis tuo ir baigėsi. Kaip suprantu, tai ir buvo ta „Pankita“, kuri vėliau sukūrė visą šią žiniasklaidą intriguojančią istoriją. Bet kas, buvęs kartu, gali patvirtinti, kad visa ši Pankitos sukurta istorija yra visiška nesąmonė“, – laiške tvirtina D.Bunkus. Jo teigimu, „pasaulis pilnas bepročių, kurie padarytų bet ką, kad tik taptų žinomi“. Verslininko nuomone, Pankitos elgesys vienas tokių pavyzdžių.

„Daugiau komentarų neturiu, šiuo metu turiu daug linksmesnių rūpesčių ir labai jais džiaugiuosi“, – teigė naujai iškeptas tėvelis. D.Bunkaus teigimu, jo istorijos versiją patvirtintų bet kas buvęs kartu – ir Stano, ir Nijolė Pareigytė, bei kiti draugai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius