Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Danielius Bunkus: „Pasaulis pilnas bepročių“ (papildyta rugpjūčio 27 d.)

Praėjusią savaitę kilo milžiniškas skandalas, kai žurnale „Privatu!“ pasirodė pradedančiosios dainininkės Aurelijos Grikšaitės-Pankitos (25) išpažintis, esą dainininkės Natalijos Bunkės (28) mylimasis Danielius (34) ją mergino ir bučiavo. Pats verslininkas šiuos teiginius pavadino melagingais ir pasidžiaugė, jog jo mylimoji į nemalonią situaciją reagavo protingai.
Danielius Bunkus
Danielius Bunkus / V. Ovadnevo nuotr.

„Tai – kliedesiai“

Verslininkas Danielius Bunkus, neseniai sulaukęs šeimos pagausėjimo, nupiešė visai kitokią įvykių eigą. „Visi šie spaudoje pasirodę merginos, save vadinančios Pankita, kliedesiai yra beviltiškai liguistas jos noras bet kokia kaina išgarsėti. Prieš kelerius metus ši mergina nuoga lakstė Katedros aikštėje prie Kalėdų eglutės, save filmavo ir dėjo vaizdo medžiagą į internetą, kad tik taptų žinoma. Taip pat internete išplatino anketą, kurioje už 150 dolerių per valandą siūlėsi bet kam papozuoti nuoga. Dabar istorija tęsiasi“, – įsitikinęs D. Bunkus.

„Vieną vasaros dieną iš tiesų su draugų būriu buvome paplūdimio bare. Su mumis buvo Stano, Nijolė Pareigytė ir kiti žinomi žmonės. Linksmai leidome laiką, tarp mūsų nebuvo nė vieno girto, nes buvo popietė. Šalia buvusių merginų paprašiau cigaretės, padėkojau, persimetėme keliomis frazėmis – nauja pažintis tuo ir baigėsi. Kaip suprantu, tarp jų buvo ir ta Pankita, kuri vėliau sukūrė šią intriguojančią istoriją. Bet kas, buvęs kartu, gali patvirtinti, kad ši Pankitos sukurta istorija yra visiška nesąmonė.

Pasaulis pilnas bepročių, kurie padarytų bet ką, kad tik taptų žinomi. Čia kaip tik vienas iš tokių pavyzdžių. Daugiau komentarų nebus, nes šiuo metu turiu daug linksmesnių rūpesčių ir labai jais džiaugiuosi“, – savo įvykių versiją pateikia neseniai tėčiu tapęs Danielius.

Komentarai

V. Ovadnevo nuotr./Algirdas Grūdinskis-Grūdas
V. Ovadnevo nuotr./Algirdas Grūdinskis-Grūdas

Algirdas Grūdinskis-Grūdas (26): „Tikėtina, kad Pankita šią istoriją išsigalvojo“

Beveik metus su Pankita draugavęs dainininkas Grūdas nenorėjo pilti purvo ant buvusios mylimosios, tačiau griežtai pasisakė apie ją. „Visi žmonės mėgsta fantazuoti – Pankita ne išimtis. Nežinau, ar tarp jos ir Danieliaus Bunkaus kas nors buvo. Jie abu geriausiai viską žino. Tačiau išgirdęs šią istoriją, iš karto pagalvojau, kad Pankita viską sukūrė. Tai tikėtina.

Apskritai ši mergina yra itin įdomi persona. Ji turi tiek daug įvairių minčių, kad dažnai pati jose pasiklysta. Pirmiausia Pankitai reikėtų išsiaiškinti, ko ji nori iš gyvenimo, o tada kažko kryptingai imtis. Vieną dieną ji trokšta daryti vienus dalykus, kitą – persigalvoja ir imasi kažko nauja. Pankita, pirmiausia nuspręsk, ko tu tikrai nori...

Galbūt toks jos nepastovumas turėjo įtakos ir mūsų santykiams. Aš susikaupusias emocijas išliedavau, pavyzdžiui, būdamas neblaivus užpyliau ant jos alaus bokalą. Tačiau ji taip pat ne šventoji – prigėrusi man tokių dalykų prikalbėjo, kad net baisu...“ – atvirauja vaikinas.

Grūdas neslepia, kad jo buvusios merginos biografija itin spalvinga – ji iš tiesų kadaise nuoga šoko prie Vilniaus rotušės. Tačiau D. Bunkaus paviešinto fakto apie galimą nusirenginėjimą už pinigus dainininkas nesiryžo patvirtinti. „Pirmą kartą girdžiu, kad ji pozavo nuoga. Yra tik vienas įdomus faktas – Pankita visada vengdavo kalbėti apie savo praeitį. Kai jos klausdavau apie tai, ji labai griežtai atsisakydavo kalbėti“, – apie paslaptingąją Pankitos pusę pasakoja A. Grūdinskis-Grūdas.

Anot dainininko, kada nors jo buvusi širdies draugė tikrai išpopuliarės, nes turi parako.  „Su ja niekada nebuvo liūdna. Tikrai nesigailiu, kad man teko ją pažinti. Manau, niekas kitas neturėjo galimybės susipažinti su tokia mergina kaip Pankita. Noriu jai palinkėti tik sėkmės“, – pokalbį baigia Grūdas.

Nijolė Pareigytė-Neli (26): „Labiau tikiu Danieliumi, o ne Pankita“

Dainininkė Neli taip pat dalyvavo vakarėlyje, po kurio D. Bunkus buvo apkaltintas neištikimybe. „Aš nesekiau kiekvieno Danieliaus žingsnio, ne man reikia jį ganyti. Tačiau tą žmogų pažįstu, juo pasitikiu, todėl netikiu, kad jis galėtų būtų neištikimas savo žmonai Natalijai, kad galėtų bučiuotis su kitomis. O Pankitos reputacija tikrai nekokia. Labiau tikiu Danieliumi, o ne ta mergina. Nesistebiu, kad ji kreipėsi į žiniasklaidą. Galbūt ji tokiu būdu sugalvojo išgarsėti. Tik ji pati geriausiai viską žino“, – sako Nijolė.

Stanislovas Stavickis-Stano (28): „Tikiuosi, kad Pankita susigadino gyvenimą“

Itin kategoriškas dėl šios skandalingos istorijos buvo dainininkas Stano, su D. Bunkumi pastaruoju metu praleidžiantis daug laiko. Šalia verslininko muzikantas buvo ir tuomet, kai šis susipažino su Pankita. „Aš net neabejoju, kad Pankita viską išsigalvojo. Danielius tikrai su ja nesibučiavo, nieko tarp jų nebuvo. O ji žurnalistams pripasakojo nebūtų dalykų dėl to, kad tai patikrintas būdas išpopuliarėti. Tokios mergelės kaip ji tik ir ieško pigių būdų reklamuotis. Nieko nėra blogiau už tokias mergas kaip Pankita. Man norisi nuo jos vemti. Labai tikiuosi, kad ši istorija ne padės jai, o sugadins jos gyvenimą. Pankita galėjo savo nevykusiems piarams pasirinkti kitokį žmogų, nevedusį“, – užsidegęs kalba Stano.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius