Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darbingą Kęstučio Jakšto gimtadienį praskaidrino jaunėlės dukros skintos gėlės

Jau sekmadienį vyksiančių „Sidabrinės gervės 2012“ apdovanojimų režisierius Kęstutis Jakštas antradienį švenčia 47-ąjį gimtadienį. Tiesa, kaip teigė pats aktorius, apie sukaktį jam priminė tik nerimęs telefonas bei maloni dukters staigmena.
Kęstutis Jakštas
Kęstutis Jakštas / Žmonės.lt nuotr.

„Šis mano gimtadienis darbinis, aš nesureikšminu tos dienos. Turiu labai daug darbo ir noriu jį sąžiningai atlikti. Ir „Sidabrinė gervė“ labai arti... Be abejonės, šie apdovanojimai atima labai daug jėgų, tai sudėtingas renginys, reikalaujantis kruopštumo ir puikaus pasiruošimo, juk bus tiesioginis eteris“,  –  sakė į organizacinius rūpesčius įsisukęs K.Jakštas.

Jis pridūrė, kad be ambicingųjų „Gervių“ netrūksta repeticijų teatre. „Dabar ruošiamės Operetės festivalio spektakliui „Karaliaus ložė“, po gegužės 15 dienos išvažiuoju į Klaipėdą su Muzikiniu teatru, ten statau „Velnio nuotaką“,  – darbus vardijo žinomas vyras.

K.Jakštas portalui Žmonės.lt sakė, kad nuo pat gimtadienio ryto daugybė bičiulių ir kolegų jam parašė sveikinimo žinutes ar paskambino. „Visi linki ko geriausio, o gėlytes gavau iš jauniausios dukters Dominykos Emilijos . Ji man pievoje gėlių priskynė į žaislinį puoduką. Ko gero, šios gėlės man pačios brangiausios. O šiaip nesu gėlių mėgėjas, man nelabai patinka, geriau tegu jos darželyje auga“, – šypsojosi aktorius.

Jauniausiajai K.Jakšto dukteriai vasarą sukaks 4-eri. Aktorius turi dvi pilnametes dukras iš pirmosios santuokos – Žygimantę bei Vilgailę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius