Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darželinukai savo paslaptis išsipasakojo Atlantai

Dar dvi Lietuvos muzikos žvaigždės aplankė projekte „Tau, mama!“ dalyvaujančius darželius. Vilniaus „Pilaituko“ lopšelyje–darželyje su jaunaisiais atlikėjais repetavo dainininkė Atlanta, o Alytaus lopšelio–darželio „Du gaideliai“ auklėtinius džiugino dainininkas Deivis.
Atlanta su darželinukais
Atlanta su darželinukais / Organizatorių nuotr.

„Esame labai užsidegę – ir vaikučiai, ir auklėtojai. Kai pranešiau vaikams, jog patekome į finalinį „Tau, mama!“ koncertą visi labai džiaugėsi. Gana ilgai užtrukome, kol nufilmavome pirmąjį sveikinimą konkursui – tai pasikaso kuris, tai „sisi“ užsimano, taigi tuoj pat puolėme dirbti ir ruoštis finaliniam koncertui“, – pasakojo vaikų darželio „Pilaitukas“ pavaduotoja Jurgita Lapinskienė.

Repeticijoje su dainininke Atlanta darželio auklėtiniai laikėsi puikiai. Jau prieš pasirodant žvaigždei pradėję repetuoti dainą „Lašeliai“, jaunieji dainininkai viską atliko tvarkingai, repeticija praėjo sklandžiai.

„Labai apsidžiaugiau, kad dainuosime būtent šią dainą. Buvau ją girdėjus, kai Saulutė, mano dukrytė, klausydavo ir jau tada ji man labai patiko“, – dalinosi įspūdžiais atlikėja. Pamatę Atlantą, vaikai puolė jai pasakoti pastarųjų dienų įsimintiniausius įvykius, tik vienas darželio auklėtinis liko nuošaly, mat jam, pasirodo, horoskopas išpranašavo, kad ši šventinė diena – pati blogiausia.

Alytaus lopšelyje–darželyje „Virėjų dainą“ repetavęs Deivis teigė, kad viskas pavyko taip pat puikiai. Vaikus domino ne tik tai, kaip kuo geriau parengti dainą koncertui, bet ir Deivio džinsai.

„Labai laukiau tos akimirkos, kada galėsiu vykti į darželį. Visi vaikai šaunuoliai ir fainuoliai. Smagu, kad mažyliai dainą jau buvo gerai surepetavę“, – sakė Deivis.

Kiekvienais metais Motinos dienos proga vaikai ruošia begalės nuostabių sveikinimų savo mamos, todėl artėjant šiai šventei Lietuvos vaikų darželiai buvo pakviesti nufilmuoti įspūdingiausią sveikinimą mamoms, kurį norėtų pristatyti visai Lietuvai koncerte „Tau, mama!“. Sveikinimų mamoms sulaukta iš beveik 150 Lietuvos darželių!

Gegužės 2 d. finaliniame „Biovelos“ dovanojamame visų žvaigždžių koncerte „Tau, mama!“ kolektyvai iš 10 Lietuvos darželių turės neeilinę galimybę savo mamas pasveikinti nuo didžiosios scenos. Koncerte, kurį transliuos LNK televizija, kartu su naujai atrastomis mažosiomis žvaigždėmis dainuos ir mamas sveikins populiarūs atlikėjai: Aistė Pilvelytė, Alanas Chošnau, Neda, Linas Adomaitis, Vaida Genytė, Vilija Matačiūnaitė, Virgilijus Noreika ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius