Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Meškauskas nerimauja dėl jųdviejų su Rūta Ščiogolevaite sūnaus ateities

Atlikėjos Rūtos Ščiogolevaitės karšti jausmai Vokietijoje gyvenančiam rumunų kilmės atlikėjui ir aktoriui Elvinui Dandeliui pasėjo nerimą jos buvusio mylimojo Deivido Meškausko širdyje.
Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas
Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Deividui Meškauskui baugu pagalvoti, jei buvusią sužadėtinę meilė nublokštų į Vokietiją. Šokėjas trokšta, kad jųdviejų su Rūta sūnus Adomas augtų tiktai Lietuvoje, rašo „Gyvenimo būdas“.

Buvęs 29–erių R.Ščiogolevaitės sužadėtinis šešeriais metais jaunesnis D.Meškauskas spalio pradžioje turėjo progą pasisveikinti su E.Dandeliu. 28–erių svečias iš Vokietijos viešėjo svečiuose pas R.Ščiogolevaitę dvi savaites.

Po vieno savaitgalio, praleisto pas savo tėvus Anykščiuose, Deividas parvežė sūnų Adomą į buvusios mylimosios namus Avižieniuose, šalia Vilniaus. Ten išvydo ir jos naująjį širdies draugą.

Pirmą kartą susitikę vyrai pasilabino, bet į kalbas nesileido. Rūta Deividui jau buvo pasakojusi apie E.Dandelį.

Deividas sako, kad su buvusia mylimąja bendrauja tik dėl dvejų metų sūnaus Adomo. Šokėjas stengiasi nesikišti į asmeninį Rūtos gyvenimą.

„Noriu, kad mudu sutartume draugiškai. Svarbiausia, kad matyčiausi su Adomu. O Rūtai linkiu sėkmės ir būti ištvermingai“, – kalbėjo Deividas. Deividas sako, kad su buvusia mylimąja bendrauja tik dėl dvejų metų sūnaus Adomo.

Tačiau, Rūtai užmezgus romaną su užsieniečiu, gali keistis ir sūnaus bendravimas su tėvu. 

Lietuvė įsitikinusi, kad atstumas jausmams trukdo. Todėl jai gali tekti priimti sprendimą, kaip sutrumpinti kelią tarp Lietuvos ir Vokietijos.

Jeigu jausmai Rūtą nuviliotų į Miuncheną pas mylimąjį, ten ji greičiausiai vyktų su vaiku.

Primename, kad Rūta Ščiogolevaitė TV projekte „Lietuvos šokių dešimtukas“ sutikusi Deividą Meškauską, pakilo iš sielvarto po skyrybų su žinomu oreiviu V.Samarinu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius