Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Meškauskas su draugų kompanija gimtadienį atšventė Jazzu koncerte

25-ąjį gimtadienį pirmadienį atšventęs TV projektų dalyvis šokėjas Deividas Meškauskas penktadienio vakarą su draugų kompanija ir mylimąja Ineta Stasiulyte linksminosi sostinės klube „Lotus“. Gimtadienio linksmybes vaikinas pratęsė Jazzu ir Leon Somov koncerte.
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Pirmieji su gimtadieniu dar šeštadienį Deividą pasveikino TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyviai. Laidos užkulisiuose šokėjui buvo įteiktas tortas su viena bengališka ugnele.

„Pirmadienį, per mano tikrąjį gimtadienį, pas mane susirinko šeima, o antradienį man siurprizą padarė draugai. Nesitikėjau, kad jie kažką suorganizuos, o aš pats gimtadienį planavau švęsti penktadienį, tai ir darome šiandien čia pratęsimą“, – Žmonės.lt apie visą savaitę besitęsiantį gimtadienį pasakojo šventės kaltininkas.

Paklaustas, kokių dovanų sulaukė iš artimiausių žmonių, Deividas į detales nesileido, bet prisipažino esąs visomis labai patenkintas. Jo teigimu, draugai kaip reikiant pasistengė, kad 25-as gimtadienis būtų įsimintinas.

„Džiaugiuosi, kad mano gyvenimas eina tinkama linkme. Kartais, kaip ir dažną lietuvį, mane užpuola problemos, stresas ir rūpesčiai, bet tada prisimenu, kiek turiu draugų ir šilumos, ir suprantu, kad viskas mano gyvenime yra gerai“, – džiaugėsi Deividas.

Scenoje pasirodžiusi atlikėja Jazzu taip pat nepamiršo pasveikinti gimtadienį švenčiančio Deivido. „Deividai, juk žadėjai per visą koncertą būti pačiame priekyje, šokti ir ploti. Turi nuostabią moterį, tad eik šokti“, – pasirodymą stebinčią porą ragino atlikėja bei palinkėjo ne tik garsiam šokėjui, bet ir visiems susirinkusiems gero gyvenimo.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Ineta Stasiulytė ir Deividas Meakauskas
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius