Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžėjės amplua sužibėjusi Akvilina Ubartaitė ruošiasi pasirodymams Turkijos klubuose

Dar pavasarį netikėtame didžėjės amplua sužibėjusi aktorė ir modelis Akvilina Ubartaitė vėl stos prie pulto. Penktadienį ji drauge su Simona Bandita, Jonu Antanėliu ir Alen Chicco renginyje „Love Square“ linksmins sostinės baro „One Two“ lankytojus.
Akvilina Ubartaitė
Akvilina Ubartaitė / Roberto Miškos nuotr.
Roberto Miškos nuotr./Akvilina Ubartaitė
Roberto Miškos nuotr./Akvilina Ubartaitė

Šis pasirodymas Akvilinai – ypač svarbus. „Vadinu tai repeticija prieš išplaukimą į plačiuosius vandenius“, – Žmonės.lt sakė ji. Jau spalio pabaigoje merginos laukia kelionė į Stambulą, o ten – linksmybių kupinas naktinis gyvenimas.

„Po savo pirmo pasirodymo sulaukiau nemažai paskatinimų ir padrąsinimų groti dažniau, mano didžėjavimas buvo sėkmingai įvertintas, gavau pasiūlymą pasirodyti Turkijoje, nors kokiuose klubuose tiksliai grosiu – kol kas dar nežinau. Stengiuosi tai daryti kiek įmanoma profesionaliai. Esu įsitikinusi, kad jei mergina už stoja už pulto – tai dar nereiškia, kad ji groja blakstienomis“, – teigė Akvilina.

Naujas amplua Akvilinai teikia itin daug gerų emocijų. Esą, kai supranti, kad kelis šimtus ar net tūkstančius klubo lankytojų gali pradžiuginti savo parinktu grojaraščiu – apima didelis džiaugsmas. „Esu labai laiminga, kad mano muzika gali išjudinti didelę minią žmonių“, – sakė ji. Savo programoje mergina dažniausiai renkasi hauso ir techno muzikos stlius.

Jos planuose – daugiau panašaus pobūdžio pasirodymų. „Mano dievukai – Nina Kraviz ir „Tale of Us“. Norėčiau kada nors drauge užlipti ant scenos, nors apie tai garsiai svajoti dar nedrįstu. Kol kas noriu tobulinti savo įgūdžiu ir įrodyti, kad galiu groti išties gerai“,  – Žmonės.lt sakė ji.

Pasak Akvilinos, didžėjavimas – tai tam tikras būdas pabėgti nuo monotonijos, paįvairinti kasdienybę. „Ar dar ką nors naujo sugalvosiu? Nežinau. Šiandien negaliu nustygti vietoje. O jei kokia nors veikla sekasi – kodėl gi nepabandžius?“, – retoriškai klausė ji.

Bare „One Two“ vyksiančiame renginyje „Love Square“ Akvilina ketina pasirodyti penktadienį, 22 val.

Renginio „Love Square“ plakatas
Renginio „Love Square“ plakatas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius