Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dramatiškoji Juozapaičio ir Radži gerbėjos dvikova – be pabaigos

Šiuo metu vis dar Anglijoje atostogomis besimėgaujančio dainininko Radži gerbėja Raisa Šarkienė portalui 15min.lt prasitarė, kad teismui priėmus jai nepalankų sprendimą, jį apskųstų ir toliau siektų įrodyti, jog nėra piktavalė bei maestro Vytautui Juozapaičiui negrasino.
Raisa Šarkienė
R.Šarkienė ir dar kartą tvirtino V.Juozapaičiui grasinamo SMS nesiuntusi. / S.Chadasevičiaus/15min.lt nuotr.

Penktadienį po įvykusio teismo posėdžio Vilniaus miesto pirmajame Apylinkės teisme buvo paaiškėję, kad maestro Vytauto Juozapaičio ir Radži gerbėjos Raisos Šarkienės dvikova priartėjo prie pabaigos. Pasirodo, balandžio antroje pusėje numatytas teismo posėdis šioje dramatiškoje istorijoje gali būti toli gražu ne paskutinis. Mat teismui priėmus prokuroro Tomo Uldukio siūlytą sprendimą, moteris ne tik turėtų V.Juozapaičiui sumokėti 20 000 litų kompensaciją, bet ir metams pamirštų taip mėgiamus koncertus ir TV laidų filmavimus. Mat nuo 22 valandos vakaro iki ryto R.Šarkienė turėtų būti namuose.Radži gerbėja: grasinamo SMS nerašiau. Policija privertė prisipažinti.

Lauks sprendimo

Teismo sprendimas bus aiškus antroje balandžio pusėje. Beliko laukti, tačiau sprendžiant iš istorijos eigos, susidaro įspūdis, kad viskas taip paprastai nesibaigs. Mat R.Šarkienė neketina nuleisti rankų.

Po teismo posėdžio Pirmajame Vilniaus miesto Apylinkės teisme R.Šarkienė portalui 15min.lt prasitarė, jog savo nekaltumą įrodinės iki galo. Paklausta, kaip vertintų jai nepalankų teismo sprendimą, Radži gerbėja kalbėjo: „Aš toliau kreipsiuosi. Skųsimės. Tegul tikrina, tegul daro, tegul tvarko. Aš dar sykį sakau, kad aš nerašiau (grasinamo SMS maestro V.Juozapaičiui – aut.past.), dar sykį sakau, kad aš buvau priversta policijos ir buvau tiksliai priversta“, – pasipiktinusi Radži gerbėja.

Dar kartą pasiteisino

Žiniasklaidos dėmesio ne kartą sulaukusi R.Šarkienė taip pat piktinosi dėl to, jog esą ši žiniasklaidos plačiai atspindėta drama pasitarnavo maestro. Neva dėl šio konflikto, trunkančio jau bene metus, smarkiai išaugo jo populiarumas.

„Ar žmonės to nesupranta ar mane taip nori įkalinti? O kad V.Juozapaičiui reitingas pakilo, tai čia mes visi tai matom ir visi tai žinom. Esu ne lietuvė, o SMS buvo tvarkingai parašyta. Aš gyvenime taip neparašyčiau“, – portalui 15min.lt dar kartą teisinosi R.Šarkienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius