Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džordana Butkutė-Strasevičienė buvusį mylimąjį Sergejų Gorboną dėl šantažo padavė į teismą

Šeimyninę laimę su Elegijumi Strasevičiumi sukūrusi Džordana Butkutė-Strasevičienė Kauno apylinkės teisme netrukus turėtų susitikti su buvusiu gyvenimo draugu Sergejumi Gorbonu. Garsi atlikėja į teismą kreipėsi neapsikentusi S.Gorbono įžūlumo.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Lietuvos žinios“ rašo, kad vyras yra kaltinamas turto prievartavimu, mat dainininkei nuolat skambindavo ir rašydavo SMS žinutes, reikalaudamas už tylėjimą sumokėti nemažą sumą pinigų. Priešingu atveju jis teigė paviešinsiąs tamsiausias Dž.Butkutės gyvenimo detales ir net parašysiąs knygą. Dž.Butkutės ir S.Gorbono santykiai, kuriuose buvo ir pakilimų, ir nuosmukių, truko apie 10 metų.

Neapsikentusi šantažo dainininkė kreipėsi į policijos pareigūnus, kurie dar pernai pradėjo ikiteisminį tyrimą. „Lietuvos žinios“ rašo, kad prieš kelis mėnesius jis buvo baigtas, o tyrimo medžiaga prieš savaitę pasiekė Kauno apylinkės teismą.

Dž.Butkutės-Strasevičienės vyras ir vadybininkas E.Strasevičius situacijos nekomentuoja. Žurnalistams nepavyko susisiekti ir su S.Gorbonu, šiuo metu su drauge gyvenančiu Estijoje ir auginančiu bendrą vaiką. Pareigūnams parodymus jis yra davęs.

Teodoro Biliūno nuotr./Sergejus Gorbonas
Teodoro Biliūno nuotr./Sergejus Gorbonas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius