Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džordaną į M.A.M.A. sceną lydėjusi Rūta Mikalauskaitė drąsiu stiliumi pranoko garsenybes

Nors M.A.M.A. apdovanojimai nuskambėjo prieš kelias dienas, jie iki šiol yra bene labiausiai aptarinėjama tema pramogų pasaulyje. Ne ką mažiau nei apie muziką kalbama apie raudonu kilimu žengusių svečių stilių – socialiniuose tinkluose verda diskusijos, kas apsirengė stilingiausiai, o kas „supainiojo laiką ir vietą“. Tačiau ne vien garsenybės apdovanojimų vakarą stebino savo stiliumi – vieną įsimintiniausių kostiumų tą vakarą pasirinko asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ rinkodaros vadovė Rūta Mikalauskaitė.
Rūta Mikalauskaitė ir Džordana Butkutė
Rūta Mikalauskaitė ir Džordana Butkutė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Sodrios raudonos spalvos blizgus sijonas iki žemės ilgu praskiepu, masyvus visą juosmenį dengiantis diržas ir juoda glaustinukė su diržą siekiančia iškirpte – tokią aprangą ceremonijai pasirinko R.Mikalauskaitė. 

Ceremonijos žiūrovų dėmesį mergina atkreipė lydėdama Džordaną Butkutę į sceną, kai ši skubėjo atsiimti metų dainininkės apdovanojimo. 

Kas ši mergina? Ką ji veikia greta Džordanos? Kas ją papuošė bene svarbiausiam metuose lietuviškos muzikos vakarui? Pamatę asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ rinkodaros vadovę R.Mikalauskaitę žiūrovai netruko susidomėti. O kaip kitaip, kai, rodos, nepažįstama mergina savo išvaizda užgožia daugelį ceremonijoje susirinkusių garsenybių?

Pati R.Mikalauskaitė šypsosi – nenuostabu, kad ji neliko nepastebėta. Žmonės.lt mergina atskleidė, kad įspūdingą drabužį jai sukūrė dizainerė Kastė Svilaitė.

„Mano apranga visada rūpinasi dizainerė Kastė Svilaitė, kuri net ir paskutinę minutę sukuria pritrenkiantį ir išsiskiriantį įvaizdį. Visada pilna idėjų, atsižvelgia į poreikius, skoningai derina detales. Su jos drabužiais visada jaučiuosi puikiai ir elegantiškai, niekada nenusiviliu. Ji stengiasi dėl kiekvienos detalės ir moka greitai ir taikliai pasiūlyti būtent tai, ko reikia, kas labai svarbu šiame visada skubančiame ir nespėjančiame pasaulyje. Manau, ji viena perspektyviausių Lietuvos dizainerių, su neišsemiamu kūrybiniu bagažu ir užsidegimu“, – tikino R.Mikalauskaitė. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rūta Mikalauskaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rūta Mikalauskaitė

Žmonės.lt publikavus šį straipsnį netruko pasipilti skaitytojų komentarai. Kai kurie atpažino Rūtą, kaip ne itin malonios istorijos heroję: 2008-aisiais ji buvo kaltinamoji baudžiamojoje byloje, iškeltoje už prekybą merginomis Jungtinių Arabų Emyratų šeichams.

R.Mikalauskaitė bausmę jau atliko. Juk žmogus turi teisę reabilituotis ir viską pradėti iš naujo? Ką manot jūs?

VIDEO: M.A.M.A. 2014 apdovanojimų raudonojo kilimo svečiai
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rūta Mikalauskaitė ir Džordana Butkutė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rūta Mikalauskaitė ir Džordana Butkutė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius