Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Dragūnas sūnui Deividui koncerto metu įrengs specialią VIP zoną

Lapkričio 19 d. Ūkio banko teatro arenoje vyksiantis grandiozinis grupės SEL pasirodymas bus ypatingas tuo, kad jį iš specialiai jam įrengto „VIP'ų VIP'o“ stebės ir grupės lyderio Egidijaus Dragūno 3,5 metų sūnelis Deividas su artimiausiais draugais.
Eleonora, Deividas ir Egidijus
Egidijus Dragūnas su sūnumi ir Eleonora / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Arenoje bus įrengta VIP zona, kurioje telpa 350 žmonių, o prieš pat ją įrengta erdvė svarbiausiam vakaro svečiui Deividui Dragūnui. Kaip atskleidė jo tėtis, į „VIP'ų VIP'ą“ netgi bus atvežta žaislų, kad vaikiška kompanija per koncertą nenuobodžiautų. 

„Tikiuosi, kad mūsų pasirodymas jam paliks neišdildomą įspūdį – juk jam bus skirta pati geriausia vieta salėje“, – šypsodamasis pasakoja muzikantas.

Bilietus į suaugusiųjų VIP zoną atlikėjas jau įteikė bičiuliui garsiajam mados kūrėjui Juozui Statkevičiui, kuris pasirūpino jo sceniniu įvaizdžiu.

„Niekada pernelyg nesirūpinau savo sceniniu įvaizdžiu, tačiau, matyt, viskam ateina savas laikas. Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad  Juozas sutiko sukurti drabužius šiam svarbiam pasirodymui. Aš pats labai labai vertinu draugystę su Juozu ir niekada nepraleidžiu progos susipažinti su naujais jo darbais, kurie visada būna puikūs ir pranoksta lūkesčius“, – sakė J.Statkevičiaus kolekcijos pristatymą prieš savaitę su aukštosios mados gerbėjais stebėjęs muzikantas.

Vos už dviejų savaičių vyksiančiame SEL albumo pristatyme svečių teisėmis dalyvaus ir keletas scenos kolegų: Kastetas iš „G&G Sindikato“, Mia, Mario Basanovas ir kt.

Lapkričio 19 dieną Ūkio banko teatro arenoje grupė ne tik pristatys naują albumą „Aš kaip žąsis“, bet ir švęs savo 18-ąjį gimtadienį. Už albumą gautas pelnas bus skirtas sunkiomis onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams paremti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius