Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edgaras Lubys ir Živilė Vaškytė-Lubienė laukiasi pirmagimio

LNK informacinės laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėja Živilė Vaškytė (31) su vyru dainininku Edgaru Lubiu (30) netrukus taps tėvais. Pora laukiasi pirmagimio. Žmonės.lt žiniomis, Živilė ir Edgaras atžalos turėtų susilaukti rugpjūčio mėnesį.
Živilė ir Egdaras Lubiai
Živilė ir Egdaras Lubiai / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Nors Ž.Vaškytė laukiasi jau šeštą mėnesį, neseniai ji su vyru Edgaru dvi savaites praleido Portugalijoje, o dėl aviakompanijos darbuotojų streiko šios atostogos prasitęsė keliomis dienomis.

„Visiems galiu pasakyti – jei nebuvote Portugalijoje, tai labai rekomenduoju. Vandenynas, paplūdimiai, daug grožio akimis ir saulės kūnui.  Švieži mangai, papajos, bananai, ananasai... Į Portugaliją dar tikrai sugrįšiu, kitam kartui pasilikome patyrinėti šalies šiaurę ir Portą“, – sakė pirmagimio besilaukianti Živilė. Tiesa, tąsyk ji neužsiminė, kad kitą kartą į šią šalį grįš jau su pagausėjusia šeima.

Živilė ir Egdaras susituokė praėjusių metų liepos mėnesį, po ketverių metų trukusios draugystės. Vestuvių ceremonija įvyko pajūryje ir ją porai beveik pavyko nuslėpti nuo pašalinių akių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius