Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita Užaitė: motinystė – ne kliūtis karjerai

Kūdikio besilaukianti simpatiškoji teatro ir televizijos aktorė Edita Užaitė (29) iki šiol filmuojasi TV3 laidoje „Dar pažiūrėsim...“. Būsimoji mamytė tikina, kad artimiausiu metu neketina nutraukti darbo televizijoje, nes tam esą nėra jokio pagrindo.
Edita Užaitė
Edita Užaitė / G. Žilinsko nuotr.

Edita, projektą „Dar pažiūrėsim...“ ketinama rodyti ir vasaros sezonu. Ar Jums įprasta, kad šiltuoju metų laiku, užuot atostogavusi, dirbsite?

Tai visiškai įprasta. Gal tik studijų metais mažiau tekdavo vaidinti vasaromis. Tačiau toks jau tas aktoriaus darbas. Kai visi savaitgaliais ilsisi, mes vaidiname, kai vasarą daugelis vyksta atostogų, mes filmuojamės. Niekuo neišskirtinė bus ir ši vasara – ketinu ir toliau kurti parodijas projekte „Dar pažiūrėsim...“ (šypteli).

G. Skaraitienės nuotr./Edita Užaitė
G. Skaraitienės nuotr./Edita Užaitė

Jums šiame šou dažniausiai tenka parodijuoti gyvenimo būdo laidų vedėjas arba kurti linksmus muzikinius numerius. Kas Jums pačiai teikia didžiausią malonumą?

Sunkoka kažką išskirti, nes man apskritai patinka dirbti šiame šou. Jame vien talentingi ir kūrybingi žmonės. Man labai patinka, kad kolegos sukuria puikius scenarijus siužetams. Bene, įdomiausia yra parodijuoti tokius įvykius ar situacijas, kurie tuo metu būna aktualūs ir apie kuriuos kalba visa Lietuva. Ypač smagu pašiepti tokius žmonių poelgius, kurie, mano galva, yra mažų mažiausiai keisti (šypteli). Taip pat mėgstu įkūnyti personažus, apie kuriuos turiu susidariusi savo nuomonę.

Apie šio projekto filmavimus sklinda legendos. Kalbama, kad dažnai geriausi ir linksmiausi momentai lieka už kadro. Ar tai tiesa?

Net nežinau, nes paprastai nestoviu už kamerų, būnu priešais jas (juokiasi). „Dar pažiūrėsim...“ filmavimuose būna labai linksma. Tai faktas. Vitamino C prisigamina apsčiai.

Ar malonios permainos asmeniniame gyvenime (Edita su savo širdies draugu Linu Ryškumi vasarą turėtų susilaukti pirmagimio – aut. past.) kaip nors pakoreguos Jūsų darbo planus?

Manau, visi pokyčiai bus tik į naudą. Niekas neturėtų per daug pasikeisti. Dirbsiu tol, kol leis sveikata.

Viganto Ovadnevo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė
Viganto Ovadnevo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė

Dažniausiai Edita projekte „Dar pažiūrėsim...“ parodijuoja laidų vedėją R.Mikelkevičiūtę. Paklausėme televizijos senbuvės, kaip ši vertina savo prototipą.

Rūta Mikelkevičiūtė (38)

„Esu gal kartą mačiusi, kaip Edita mane parodijuoja. Manau, ji tai daro labai tiksliai. Edita puikiai perteikia mano gestus ir intonaciją. Be to, mano nuomone, mes esame panašios ir išoriškai. Kaip mane veikia toks parodijavimas? Nei džiugina, nei piktina – paprasčiausiai nekelia jokių emocijų. Be to, juk dėmesio nevertų projektų niekas nekopijuoja (šypteli)... Manau, kad parodijuodami LNK televizijos laidą konkurentai iš TV3 mums daro reklamą. Juk ta parodija yra tokia tiksli, kad žiūrovas kartais gali susipainioti, kurį kanalą žiūri. Jei būčiau tos televizijos vadovas, neleisčiau taip daryti!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius