Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Velomaratone“ Edmundas Jakilaitis dviratį mynė kartu su visa šeima

Dviratininkų fiesta – taip galėtų būti pavadintas ketvirtus metus iš eilės vykstantis Vilniaus „Velomaratonas“. Daugiau kaip septyni tūkstančiai mėgėjų, vaikų ir profesionalų metė iššūkį sau patiems ir ryžosi išmėginti savo ištvermę. Tarp jų, nėra abejonės, buvo ir žinomų žmonių. Štai TV laidų vedėjas Edmundas Jakilaitis maratone nusprendė dalyvauti su visa šeima.
Edmundas Jakilaitis su žmona Rasa ir vaikais - Barbora ir Bernardu
Edmundas Jakilaitis su žmona Rasa ir vaikais – Barbora bei Bernardu / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Kartu su Rasa Krasauskaite-Jakilaitienė ir vaikais – jaunėliu Bernardu ir dukra Barbora – „Velomaratone“ pasirodęs TV vedėjas patikino, kad šiame sportiškame renginyje dalyvauja jau trečiąjį kartą.

„Iš tiesų, tai dalyvaujame dėl vaikų. Tam, kad jie socializuotųsi ir pajustų, kaip tai yra svarbu. Žinoma, prisideda ir sportinis, konkurenciją ugdantis elementas“, – dar prieš išriedant į maratonui paruoštas gatves portalui Žmonės.lt  sakė E.Jakilaitis.

TV žurnalistas patikino, kad jo atžalos savo jėgas jau išmėgino vaikų važiavime, tačiau su visa šeima jis išmėgino ir mėgėjų trasą. Vaikai iki 12 metų dalyvavimui mėgėjų varžybose nėra registruojami, tad, kaip E.Jakilaitis juokavo, „teks pabūti nelegalais ir lėtai važiuoti dviračių kolonos pabaigoje“.

Tiesa, sekmadienio rytą ne lovoje, o mindama dviratį leido ir TV3 sporto žinių vedėja ir žurnalistė Vlada Musvydaitė. Žmonės.lt jau rašė, kad moteris penktadienį atšventė savo 30-ąjį jubiliejų.

Velomaratono akimirka
Vlada Musvydaitė

Nedalyvaujantys atvyko palaikyti

Rasa Martens
Rasa Martens

Nors verslininkė Rasa Martens – ištikima dviračių maratono dalyvė, šiais metais ji nusprendė sudalyvauti kitoje barikadų pusėje ir šį kartą „Velomaratoną“ stebėjo iš kitos barikadų pusės.

„Šis renginys – įspūdingas. Jis suteikia vienybės pojūtį. Nors vairuotojams jis ir sukelia šiokių tokių nepatogumų, bet vieną dieną galima pakentėt. Tiesa, pati šį kartą nedalyvausiu, nes nespėjau susiruošti“, – portalui Žmonės.lt sakė R.Martens.

Moteris tikino, nors dviračiu kasdien ji nesinaudoja, tačiau vis planuoja tai pradėti daryti: „Aš vis sau sakau, kad nuo šių metų pradėsiu važinėtis kasdien. Į darbą ir iš darbo. Kita vertus, į darbą važiuoti būtų paprasta, nes riedėčiau nuo kalno, tačiau iš darbo tektų minti į kalną, o tas nevilioja“, – šypsojosi Rasa.

Tiesa, svečių zonoje dviratininkus palaikė ir verslininkas Žilvinas Grigaitis su savo žmona, Australijos lietuve Elle Martin-Grigaitis.

Velomaratono akimirka
„Velomaratono“ akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius