Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edmundas Štengeris-Mundis: aš su Rūta nemiegojau!

Charizmatiškasis Edmundas ŠtengerisMundis (36) gali sukelti audringą diskusiją ištaręs vos kelis žodžius. Duodamas interviu žurnalui „Privatu!“, vyras prasitaria apie skandalingų pasisakymų priežastis, dabartinius santykius su buvusia bendražyge Rūta Ščiogolevaite ir apie troškimą turėti nuosavą televizijos laidą.
Edmundas Štengeris Mundis
Edmundas Štengeris Mundis / Jono Staselio nuotrauka

Mundi, kaip laikaisi? Kaip dabar sukasi Tavo gyvenimas?

Aš laikausi puikiai. Ruošiuosi šventėms. Dabar geras laikas, nes galima pailsėti, pasimatyti su artimaisiais. Dėl to labai mėgstu šį laikotarpį. O šiaip gyvenime didelių pokyčių nėra – darbas, muzika, filmavimai...

Malonu buvo, kai Tave pakvietė dalyvauti laidoje „Rožių kerai“?


Tikrai buvo malonu ir netikėta. Iš pradžių mane kvietė kaip svečią, bet vėliau, matyt, mano pasisakymai patiko laidos organizatoriams.

Pakalbėkime apie Tavo aštrius pasisakymus. Tu nebijai išsakyti savo minčių, kurios lietuviams kartais nuskamba pernelyg skandalingai. Kaip Tau taip nuolat pavyksta?

Pradėkime nuo to, kad gyvenime aš turbūt jau nieko nebebijau. Labiausiai baiminčiausi savo žodžiais įskaudinti mylimus žmones. Kalbant apie kandžius pasisakymus, galiu patikinti, kad džiaugiuosi galėdamas sakyti tai, ką manau. Dažniausiai būnu teisingai suprastas. Stengiuosi nieko be reikalo neįžeisti, o jei diskusijos dalyviai įsižeidžia už tiesą, tuomet... ką padarysi. Visiems mielas nebūsi. Visada vadovaujuosi taisykle, kad reikia arba iš viso nekalbėti, arba sakyti tik tiesą... Nesu iš tų žmonių, kurie be reikalo kažką liaupsina.

Pakalbėkime šiek tiek konkrečiau. Per paskutinį filmavimą įsiplieskė skandalas tarp Tavęs ir Agnės Jagelavičiūtės (29). Specialiai ją užkibinai ar tiesiog nepritarei jos išsakytoms mintims?

Ir viena, ir kita. Nepritariau Agnės išsakytoms mintims, tiksliau – jos pozicijai. Šis žmogus dažnai nesigilina į tai, ką kalba, ir vienu metu išsako vieną kitai prieštaraujančias nuomones. Buvo konkretus atvejis: Agnė nesuprato, kas jai gyvenime svarbiau – meilė ar pinigai? Ji bandė vynioti į vatą savo mintis ir paskui pati užsisuko. Tuomet aš jai pasakiau: „Agnei meilė yra svarbiau už pinigus, bet pinigus mylėti maloniau.“ Tai buvo mano kandi, bet su humoru pasakyta pastaba. Aš jai užmyniau ant skaudžios vietos. Tuomet Agnė ir pasirodė visu gražumu.

Tiesa, toje pačioje laidoje Tu Agnės dar paklausei, už kokius pinigus ji gyvena. Šį klausimą jai norėjo užduoti ne vienas žmogus, bet vis nedrįsdavo. Tu išdrįsai!

Nenorėjimas kalbėti tiesiai šviesiai prie to ir priveda. Daugeliui tai įdomu, bet žmonės bijo to klausti. Kita vertus, tai tik jos reikalas. Nemanau, kad kas nors turi teisę į tai gilintis.

Tu aštriai diskutuoji ne tik su Agne Jagelavičiūte, bet ir su buvusia bendražyge Rūta Ščiogolevaite. Net pareiškei, kad ji yra pati geriausia lovoje, ir tai neva sakei iš patirties. Nejau su Rūta miegojai?


Ne, tai reiškia, kad aš ją pažįstu pakankamai gerai kaip žmogų, kaip moterį. Su ja daug bendravome, žinau jos charakterį. Iš to susidariau įspūdį. Juk nebūtina permiegoti su moterimi, kad sužinotumei, kokia ji galėtų būti lovoje. Tai pasakiau su humoru, kad laida būtų nors kiek linksmesnė.

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Mundis ir Ruta Šiogolevaitė
Viganto Ovadnevo nuotrauka/Mundis ir Ruta Šiogolevaitė

Ar nemanai, jog taip kalbėdamas žaidi su ugnimi? Juk anksčiau sakei, kad „Rūtą norėtum arba užmušti, arba pamylėti“, o dabar teigi, jog „ji yra karščiausia lovoje“...

Su ugnimi žaidžiu visą laiką. Man būtinas adrenalinas, nes taip gyventi įdomiau. Manau, ir Rūta tai supranta, dėl to mūsų bendravimas, kai liekame dviese, būna šiltas. Suprantame vienas kito požiūrį, kalbas.

Bet buvo laikas, kai ilgai nebendravote. Tačiau ką tik prasitarei, kad bendraujate ir dviese. Dabar situacija pasikeitė?

Tas pasakymas, jog bendraujame dviese, nereiškia, kad susitinkame išgerti kavos ir nuolat bičiuliaujamės. Matomės su Rūta filmavimuose ir nebebėgame į skirtingas puses. Tai džiugina.

Kaip žmona Violeta reaguoja į Tavo pasisakymus? Ar nesako, kad vieną kartą Tau derėtų prikąsti liežuvį?

Ne, nesako. Ji supranta, kad tai yra dalis darbo, žaidimo, kuris vyksta per filmavimus. Be to, tai nedaro jokios įtakos mano asmeniniam gyvenimui, mano požiūriui į šeimą – į žmoną ir vaikus. Dabar kaip niekada daug laiko praleidžiu su vaikais. Tai, kas vyksta filmavimo studijoje, rašoma žurnaluose, visiškai neatspindi to, kas yra mano šeimoje.

Kalbėdamas apie laidos vedimą, turbūt nesuklysiu sakydamas, kad būtumei kone idealus pramoginės laidos vedėjas. Ar neturi minčių kurti savo laidą?


Neslėpsiu, turiu tokių minčių. Man atrodo, kad būtų įdomu pabandyti. Tiesa, pramogų pasaulyje dabar yra gana sunki situacija. Kol kas aš nematau laidos, kurią galėčiau vesti. Gal vertėtų kurti pačiam? Tačiau iš televizijų atsirastų įvairių apribojimų dėl biudžeto.

Tavo kuriamai ir vedamai laidai reikėtų labai daug pinigų?


Ne, nereikėtų didelių pinigų. Nedaryčiau parodomojo šou. Manau, turime pakankamai daug vedėjų, kurie šiuo sunkiu laiku bando išsaugoti savo darbo vietas. Tai tarsi uždaras ratas.

Sakyk, ar nuo Tavęs pamažu jau nuplėšiama mergišiaus etiketė?


Norėčiau tuo tikėti, nors nelabai dėl to nervinausi nei anksčiau, nei dabar. Matyt, žmonėms jau pabodo naujiena, kad atsirado dar vienas Kazanova Lietuvos pramogų pasaulyje. Dabar daugiau asmenų mane vertina pagal tai, ką darau, kaip elgiuosi, o ne pagal tai, kaip atrodau ir kam šypsausi.
Aš nepasikeičiau iš esmės. Kaip sakiau, ką manau, taip iki šiol tai darau. Anksčiau dalyvavau, kur norėjau, ir dabar dalyvauju.

Pabaigai papasakok apie savo muzikinius planus.

Šiuo metu įrašinėju savo pirmąjį albumą, radijo stotims atidaviau dvi dainas, netrukus baigsiu įrašyti dar kelias. Tikiuosi, per kitų metų pirmąjį pusmetį pabaigti šį darbą. Tačiau aš vis dar ieškau savo muzikinio stiliaus. Paskutinį žodį tars klausytojai – jie svarbiausi (šypteli).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius