Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas kvietimais į koncertą bandys pradžiuginti globos namų vaikus

SEL lyderis Egidijus kitos savaitės pradžioje aplankys 9 sostinės vaikų globos įstaigas ir pats asmeniškai įteiks kvietimus jų auklėtiniams, pareiškusiems norą dalyvauti grandioziniame grupės koncerte, kuris lapkričio 19 d. rengiamas Ūkio banko teatro arenoje. Įspūdingame koncerte SEL pristatys naują albumą ir tuo pačiu atšvęs 18-ąjį gimtadienį.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Už kvietimus į koncertą sostinės globos įstaigos gyvenantys vaikai atsilygins piešiniais, kuriuose atskleis, kaip įsivaizduoja gėrio sąvoką. Labiausiai grupės lyderiui patikęs piešinys pateks į naujausio albumo knygelę.

„Labai laukiu susitikimų su vaikais. Pats turiu sūnų, stengiuosi atiduoti visą savo meilę jam. Todėl labai užjaučiu ir suprantu vaikus, kurie nepatiria tėviškos meilės. Labai tikiuosi, kad mano apsilankymas globos namuose ir dovanos – bilietai į koncertą – praskaidrins tų vaikų gyvenimą“, – sako E.Dragūnas.

Dainininkas atskleidė, kad naujausio albumo įrašai jau beveik baigti. Naujausias SEL darbas jau turi ir pavadinimą. Tiesa, kol kas dainininkas neketina jo atskleisti.

„Viskam savas laikas. Galiu tik užtikrinti, kad tiek albumo pavadinimas, tiek viršelis daug ką šokiruos“, – slapukauja populiarus atlikėjas. Dalį už albumą gauto pelno SEL ketina skirti sunkiomis onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams paremti.

Grupės lyderis Egidijus Dragūnas kol kas nelinkęs atskleisti ir grandiozinio koncerto Ūkio banko teatro arenoje detalių.

„Pažadu, kad šis gimtadienio šou bus dar įspūdingesnis, nes mes neketiname nuleisti kartelės. Atvirkščiai – ją vėl mėginsime pakelti. Juolab, kad gimtadienis vyks kur kas didesnėje erdvėje nei pernai“, – sako jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius