Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas skelbia karą asociacijai LATGA: „Pailsėjęs grįšiu ir kovosiu su įteisinta mafija“

Egidijus Dragūnas savo socialinio tinklo paskyroje pakvietė kolegas muzikantus kovoti už savo teises ir skelbia karą Lietuvos autorių teisių gynimo asociacijos agentūrai (LATGA–A), kurią savo pasisakyme vadina Lattga.
SEL koncertas Klaipėdoje
SEL koncertas Klaipėdoje / A. Venskaus nuotr.

„Brangūs kolegos muzikantai, šiandien būdamas atostogose aš kūriau planus. Jie liečia teisybę ir tiesą. Pailsėjęs grįšiu ir kovosiu su legaliai įteisinta mafija – agentūra Lattga. Kiekvienais metais jie surenka milijonus, kurie mūsų nepasiekia. Nebūkit abejingi. Neprašau kovoti už mane, kovokite už save. Lattga – įteisinta reketo ir mafijos kompanija“, – savo paskyroje „Facebook“ rašė atlikėjas.

Liepos 5-ąją koncertą Klaipėdos vasaros estradoje surengęs Egidijus Dragūnas išvyko atostogų.

„Nežinau koks tai karas ir ką jis skelbia, bet mes su VšĮ „Egidijaus Dragūno fondas“ turime teisinį ginčą dėl skolų. Tai nėra kažkoks naujas ginčas, bandėme išsiaiškinti be teismų, bet nepavyko, todėl dabar liko tik toks kelias. Čia tik pradžia, pažiūrėsime, kaip viskas baigsis“, – portalui Žmonės.lt sakė LATGA-A muzikos kūrinių skyrius vadovas Marius Kuzminas.

„Teismui yra įteiktas ieškinys ir yra pritaikytos laikinos apsaugos priemonės E.Dragūno viešajai įstaigai. E.Dragūnas organizavo koncertus, kuriuose buvo atliekami kitų autorių kūriniai. Jis teigė, kad tiesiogiai pats su jais atsiskaitė, o to daryti neturi teisės ir nemokėjo asociacijai LATGA kaip organizatorius“, – sakė M.Kuzminas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius