Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Sipavičius Alpėse pirmą kartą slidinės tris savaites

Dainininkas Egidijus Sipavičiaus ruošiasi ilgiausioms atostogoms, kokias tik yra turėjęs. Po šventinio maratono atlikėjas ketina trims savaitėms pabėgti į Austrijos ir Italijos slidinėjimo kurortus.
Egidijus Sipavičius
Egidijus Sipavičius / Žmonės.lt nuotr.

„Niekada tiek ilgai neatostogavau. Na, būdavo, užtrunku savaitei. Bet, matyt, atėjo laikas ryžtis ilgesniam poilsiui“, – su šypsena kalbėjo E.Sipavičius.

Slidinėjimu besižavintis dainininkas sako poilsio kalnuose virusu sugebėjęs užkrėsti beveik visą šeimą. Pramoga nesižavi tik jauniausia E.Sipavičiaus dukra, o dvi vyresnės vykti kartu su tėvais atostogų negali dėl laiko stokos.

„Kartu važiuos žmona ir snieglente šliuožiantis sūnus“, – sakė E.Sipavičius.

Po atostogų, kurių metu išmėgins dviejų šalių slidinėjimo trasas, Egidijus kibs į naujo muzikinio projekto kūrimą. Apie tai kol kas nieko pasakoti nenorintis atlikėjas sakė viešinti idėją galės pradėti tik kovą – kuomet bus atlikti parengiamieji darbai.

Prieš išvykdamas atostogauti, dainininkas surengs koncertą Klaipėdos naktiniame klube „PORT by BarBar'a“ ir pratęs vieną populiariausių vakarėlių ciklų – „Back To 90's“. Šį šeštadienį, sausio 19-osios vakarą, jo žvaigžde taps dainininkas E.Sipavičius.

Geriausias ir žymiausias savo dainas pristatysiantis atlikėjas juokauja, jog jam nei rengtis specialiai, nei keisti programos nereikės, nes publika laukia ne naujų, o laiko patikrintų šlagerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius