Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglija Vaitkevičė-Fergie gimtadienio proga sau pasidovanojo laisvę – automobilį

Garsioji Kauno ponia, burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė-Fergie, nors šiemet gimtadienį atšventė ramiai artimiausių žmonių apsuptyje, gavo gausybę dovanų. Veikiausiai brangiausią jų, sau pasidovanojo pati – moteris įsigijo automobilį.
Eglija Vaitkevičė
Eglija Vaitkevičė / Teodoro Biliūno nuotr.

„Gimtadienio dieną pradėjau iš pat ryto nuvažiavusi į techninę apžiūrą. Nusipirkau tokią „vintažinę“ mašinėlę, nevisai naują automobiliuką. Gimtadienio proga pamaniau, kad man reikia laisvės. Laisvė tai – automobilis. Pamaniau, kad aš nusipelniau turėti keturis ratus. Labai ilgai ieškojau, bet žinojau, kad savąjį automobilį rasiu“, – pasakojo kovo 30-ąją 43-ejų sulaukusi E.Vaitkevičė.

Dovaną sau ji įsigijo gimtadienio išvakarėse, ketvirtadienį. Eglija pasirinko baltos spalvos ekonominės klasės „Ford Focus“ automobilį. „Labai norėjau mažytės, bet gavosi kaip visada. Dabar nutariau, kad reikės organizuoti merginų ar moterų burleskos grupę, kad nereikėtų vienai važinėti“, – juokėsi moteris.

E.Vaitkevičė pasakojo gimtadienio proga sulaukusi daug malonių staigmenų. „Gavau nuostabių kvepalų, skirtų tik drąsioms moterims, žinoma, daug gėlių, bučinių, daug intymių dalykų, kelionę į Provansą, grįšiu ten kurti dvejus naujus savo kvepalus“, – sakė ji.

Gimtadienio dieną Eglija pasakojo spėjusi išvirti pietus, iškepti tortą, pamaitinti šeimą, pasėdėti su į svečius atkeliavusiomis draugėmis ir mama. „Mama papasakojo apie vaikystę, kaip ji man daug dainavo, kol pilve buvau. Pasirodo, nuo mažų dienų skaičiau knygas, deklamavau eilėraščius, nuo metų pradėjau šokti. Vadinasi, aš apsigimusi šokėja“, – juokavo E.Vaitkevičė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius