-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Egmontas Bžeskas: noriu tikėti, kad Oksana man ištikima (nuotraukos)

Vėl pasigirdo kalbų, kad Egmontas Bžeskas (35 m.) ir jo buvusi mylimoji Oksana Zlatkovaitė (26 m.) grįžo vienas pas kitą. Vienoje laidoje Egmontas drąsiai prasitarė, jog tobulesnės moters dar nebuvo sutikęs. Vėliau kažkas juos matė vakarieniaujančius dviese. Kitą vakarą tik kitame restorane jie vėl drauge. Gal jau kvepia vestuvėmis?..
Egmontas Bžeskas su Oksana Zlatkovaite
Egmontas Bžeskas su Oksana Zlatkovaite. / Gedimino Žilinsko nuotr.

Vis nesinori tikėti, kad su Oksana išsiskyrei ir niekada nebebūsite pora. O gal jau galima sveikinti?

Pastaruoju metu visi manęs šito klausinėja. Mes gyvename atskirai, tačiau šauniai draugaujame. Mūsų santykiai vis šiltėja. Keisčiausia, kad kai nebegyvename kartu, mums bendrauti sekasi kur kas geriau. Ranką prie širdies pridėjęs galiu pasakyti, jog nesame pora, bet kas čia žino... Gal vėl netrukus ja tapsime.

Visi Tau sako, kad Oksana nuostabi ir apie geresnę moterį net nereikėtų svajoti.

Taip, aš ją labai gerbiu, labai myliu. Jei dabar vėl sueisime į krūvą, tai šį kartą labai ilgam. Galbūt visam gyvenimui. Be to, mus dar truputį stabdo nerimas, ar tikrai esame tam pasiruošę. Aš esu pripratęs prie vienatvės, o Oksana, manau, dar nori išsidūkti.

Kai išsiskyrei su Oksana, turėjai merginą? Lyg niekas nieko nesuuodė.


Rimtos draugės neturėjau. Nors ir išsiskyrėme, vis tiek su Oksana matėmės kiekvieną dieną. Jei manęs kas nors klaustų, kada mes pasukome į skirtingas puses, tikslios datos nepasakyčiau. Mes skyrėmės, taikėmės, vėl skyrėmės... Tačiau tarp mūsų niekada nebuvo jokių pykčių, nuoskaudų ar purvo drabstymo.

Ar žinai atsakymą į klausimą, kodėl išsiskyrėte?


Tikriausiai kaltas gyvenimo būdas. Tokiems žmonėms kaip mes sunku sukurti normalią šeimą. Asmenys, organizuojantys pramogas kitiems žmonėms, neturi laiko asmeniniam gyvenimui. Bijau, kad žmona, vaikai manęs nematytų, todėl reikia keisti gyvenimo būdą, mažiau dirbti. Esu tam pasiruošęs.

Nuo darbų ruošiesi pailsėti toli nuo Lietuvos?


Taip, po Naujųjų metų tikiuosi ištrūkti ten, kur šilta, nes nekenčiu šalčio ir panyru į depresiją nuo tokio oro. Gal skrisiu į Tailandą, gal į Meksiką, planuoju ten praleisti ne mažiau kaip tris mėnesius. Man reikia pailsėti nuo kasdienių darbų, nuo balių, vakarėlių, kurie irgi vargina.

Ir ką ten veiksi tris mėnesius?

Visi dabar rašo knygas. Noriu ir aš parašyti. Jau trejus metus apie tai svajoju. Tačiau tai nebus autobiografija. Tai bus psichologinė knyga apie mano gyvenimą. Daug mačiau, daug patyriau. Kiti per visą gyvenimą tiek nepatiria.

Užsiminei apie balius. Neseniai į žiniasklaidą pateko Tavo... nuogo užpakalio nuotrauka.


Ant bajerio fotografui parodžiau savo triusikėlius. Na, ėmė ir įdėjo tą nuotrauką... Mes esame tokiame sūkuryje, kuriame, padarę kažką neįprasta, papuolame į ne itin malonią situaciją. Neslėpsiu, gerai tūsinomės, buvome įšilę, bet visa tai buvo tik pokštas. Aš nesu piktas žmogus.

Egmontai, klausiu Tavęs tiesiai šviesiai, ar pasitaiko tokių situacijų, kai su Oksana atsiduriate vienoje lovoje?


Nei ji pas mane, nei aš pas ją nenakvoju. Tačiau jei dalyvaujame kažkokiame vakarėlyje arba liekame kitame mieste, tada miegame kartu. Niekas dėl šito nesistebi. Nekonkretizuosiu, ką mes lovoje veikiame (juokiasi).

Sakyk tiesą, ar kabinai Agnę Jagelavičiūtę?

Mes labai seni draugai. Kai ją pirmą kartą pamačiau kažkokiame renginyje, pagalvojau: „Įdomi pana!“ Ji kitaip rengiasi, kitaip šneka, kitaip mąsto. Agnė yra berniukas–mergaitė. Su ja įdomu leisti laiką. Man Agnė tikrai patiko, bet tuo metu draugavau su Karina ir apie kitas mergaites negalvojau.

Ar visoms didžiosioms gyvenimo meilėms – Karinai, Nijolei ir Oksanai – buvai ištikimas?


Ranką prie širdies pridėjęs galiu pasakyti, kad Karinai buvau ištikimas visus penkerius metus. O su Nijole skyrėmės, taikėmės, skyrėmės... Tad per išsiskyrimą buvo ir kitų merginų. Su Oksana gyvename atskirai, todėl nei aš už ją, nei ji už mane negali garantuoti. Kadangi tarp mūsų taškas dar nepadėtas, vis tikiuosi, kad esame vienas kitam ištikimi.

Na, sunku patikėti, kad gyveni be sekso.

Kas čia žino (juokiasi)!..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius