Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egmontas ir Reda Bžeskai laukiasi pirmagimio

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje, konferencijų centre „Dainava“ vyko grožio salono „Yury“ ketverių metų gimtadienio vakarėlis, kurio metu salono meistrai pristatė naujausias šukuosenų tendencijas. Salono įkūrėjo Jurijaus Levčenkovo atvyko sveikinti merginų grupės „Pinup Girls“ narės Ieva Ambrazaitė ir Viktorija Sutkutė, Aistis Mickevičius, dainininkė Eva, Reda ir Egmontas Bžeskai bei gausus būrys kitų svečių.
Reda ir Egmontas Bžeskai
Egmontas ir Reda Bžeskai / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Ypatingas dėmesys atiteko Egmontui ir Redai Bžeskams, kurie J.Levčenkovui įteikė didžiulį plastikinį manekeną papuoštą gėlėmis. Pora netrukus nuėjo pasirašinėti ant specialiai tam paruošto palinkėjimų tento. Kaip tik tuo metu pasimatė suapvalėjęs Redos Bžeskienės pilvukas, nors moteris buvo pasipuošusi laisva šilkine palaidine ir juodu švarku.

Paklausus sutuoktinių, ar laukiasi pirmagimio, jiedu nustebo, kad kažkas pastebėjo tik šiek tiek padidėjusį pilvuką. „Oho, koks pastabumas, nejaugi matosi?“ – portalui Žmonės.lt sakė nustebusi Reda.

Egmontas šypsojosi, kad nenori nei patvirtinti, nei paneigti šio fakto, tačiau sveikinimus mielai priėmė. „Mes gyvename puikiai, šeima ir santuoka yra nuostabu ir galiu paprieštarauti tiems, kas mano kitaip. Ačiū už sveikinimus“, – džiaugėsi E.Bžeskas.

Pora nenorėjo atsakyti, kada juos aplankys gandrai, tačiau išgirdę spėjimą, kad Reda laukiasi maždaug trečią-ketvirtą mėnesį, jiedu ėmė dar labiau šypsotis ir neslėpė nuostabos, kad šį dalyką kažkas pastebėjo.

Kiek pavėlavusi į renginį atvyko ir dainininkė Karina Krysko-Skambinė, kuri portalui Žmonės.lt sakė jau kurį laiką žinanti apie Redos nėštumą. „Žinoma, mes jau pasveikinom juos, labai džiugu“, – gera nuotaika spinduliavo Karina.

Egmontas ir Reda Bžeskai atšoko vestuves praėjusių metų gruodžio 8-ąją Koh Samui saloje Tailande.

„Žinai, dėl ko esu laimingas su Reda? Iš šalies atrodo, kad ji griežta: tik trinkteli kumščiu į stalą ir viskas susiklosto pagal ją. Taip, ji protinga, tvirtai ant žemės stovinti moteris, bet kartu – labai šilta, romantiška. Ir man, ir jai kaip katinui reikia prie ko nors švelniai prisiglausti – tai ir glaudžiamės vienas prie kito. Šalia turiu tikrą draugą, kuriuo galiu pasitikėti, kuris, žinau, su manimi gyvena neturėdamas jokių slaptų tikslų. Džiaugiuosi, kad Reda nenori nei dainuoti, nei laidų vesti (juokiasi). Visada žinojau, kad jei kursiu šeimą, pirmiausia turėsiu joje jaustis saugus, joje negalės būti jokių skylių – būtent tai dabar ir sukūrėme“, – anksčiau žurnalui „Žmonės“ sakė E.Bžeskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius