Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egmontas ir Reda Bžeskai tapo tėvais, vyras dalyvavo gimdyme

Dailininko, grupės „69 danguje“ prodiuserio Egmonto Bžesko žmona Reda susilaukė mergaitės.
Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė
Egmontas Bžeskas ir Reda Gikytė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Bžeskaitė, kuriai vardas dar neišrinktas, gimė liepos 12-osios naktį, 1 valandą 12 minučių, jos ūgis – 50 centimetrų, o svoris – 3 kilogramai ir 250 gramų.

„Vyrai tokie bejėgiai pradžioje, bet ateityje jie reikalingi šeimai. Reda mano akyse didvyrė, o tuo pačiu ir visos kitos mamos. Visi kiti moterų blizgučiai ir grožiai nublanksta, bet tam reikia subręsti, o einant į tai, reikia visko. Aš visą laiką buvau šalia. Puikus jausmas pamatyti viską ir įvertinti kitaip tą momentą“, – portalui Žmonės.lt pasakojo E.Bžeskas ir džiaugėsi, kad medikai mergaitę įvertino 10 balų.

Apie pasaulį išvydusią atžalą laimingas tėtis pranešė socialiniame tinkle. „Alų, midų kopinėjau... Daug visko gero ragavau, bet tokio jausmo niekada neturejau. Ačiū Dievui ir tėvams! Ir žmonelei už puikią dukrytę“, – savo draugams ir bičiuliams rašė Egmontas.

Žmonės.lt apie praėjusių metų pabaigoje Tailande susituokusios poros namus aplankysiantį džiaugsmą pranešė vasario mėnesį. Tėčiu tapęs garsus vyras anksčiau yra sakęs, kad būtent su Reda jis nori kurti šeimą ir susilaukti vaikų.

„Žinai, dėl ko esu laimingas su Reda? Iš šalies atrodo, kad ji griežta: tik trinkteli kumščiu į stalą ir viskas susiklosto pagal ją. Taip, ji protinga, tvirtai ant žemės stovinti moteris, bet kartu – labai šilta, romantiška. Ir man, ir jai kaip katinui reikia prie ko nors švelniai prisiglausti – tai ir glaudžiamės vienas prie kito. Šalia turiu tikrą draugą, kuriuo galiu pasitikėti, kuris, žinau, su manimi gyvena neturėdamas jokių slaptų tikslų. Džiaugiuosi, kad Reda nenori nei dainuoti, nei laidų vesti (juokiasi). Visada žinojau, kad jei kursiu šeimą, pirmiausia turėsiu joje jaustis saugus, joje negalės būti jokių skylių – būtent tai dabar ir sukūrėme“, – anksčiau žurnalui „Žmonės“ sakė E.Bžeskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius