-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elegantiškai pasipuošusi Mis Lietuva Rūta Mazurevičiūtė į madų šou atvyko su vaikinu Mantu: „Studentai įpratę susiruošti greitai“

Ketvirtadienio vakarą į mados namų „InŽi“ kolekcijos „Haute Couture 2014/15“ pristatymą atvyko madai ir stiliui neabejingi žmonės, panorę išvysti moteriška elegancija alsuojančią dizainerės Ingridos Žitkuvienės kolekciją.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Mantas Pitkauskas
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Mantas Pitkauskas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Tarp išsipusčiusių damų buvo galima pamatyti ir tituluotą gražuolę – „Mis Lietuva 2013“ Rūtą Mazurevičiūtę, kurią į renginį atlydėjo širdies draugas Mantas.

„Žaviuosi šios dizainerės darbais, todėl nepraleidau progos pamatyti jos kolekciją“, – portalui Žmonės.lt šypsodamasi sakė Rūta.  Mergina teigė nesanti prisiekusi mados fanatikė, tačiau turėdama laiko pasidomi naujovėmis ir žinomų dizainerių kūryba.

Labiausiai Rūta teigė besižavinti Juozo Statkevičiaus kurtais drabužiais, mat jo darbai, anot merginos, stilingi, turintys savitą išraišką ir braižą.

Paklausta, ar Lietuvoje reikalingi madų šou, mergina nedvejojo: „Mada – tai kūrybos išraiška, malonu žiūrėti, grožėtis, semtis idėjų.“

Elegantiška juoda suknele iki žemės pasipuošusi R.Mazurevičiūtė teigė, kad renginiui pasipuošė pati ir sugaišo nedaug laiko. „Kadangi aš studentė, tai esu viską įpratusi daryti greitai“, – juokėsi ji.

R.Mazurevičiūtę į renginį atlydėjo klasikiniu kostiumu ir varlyte pasipuošęs mylimasis Mantas, kuris, trumpai papozavęs kartu su ja, užleido vietą merginoms – kartu su Rūta prie sienelės besišypsodamos pozavo bičiulės.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (centre)
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (centre)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius