-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elena Puidokaitė-Atlanta ir Vaida Grikšaitė-Česnauskienė išbandė naujausias rudens makiažo naujoves

Nors iki rudens liko dar visas mėnuo, trys moterys – dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta, „Mis Lietuva 2002“ Vaida Grikšaitė-Česnauskienė ir renginių organizatorė Laura Tamulaitytė – tapo modeliais, ant kurių buvo pademonstruotas naujausios rudens sezono makiažo tendencijos.
Laura Tamulaitytė, Elena Puidokaitė-Atlanta ir Vaida Grikšaitė-Česnauskienė
Laura Tamulaitytė, Elena Puidokaitė-Atlanta ir Vaida Grikšaitė-Česnauskienė / „Avon“ nuotr.

Sostinės grožio salone „Alondž“ kompanijos „Avon“ bėgimo ambasadorės atsidavė į vizažisčių rankas, kurios žavioms moterims sukūrė tris skirtingus makiažus. Tačiau, ne mažiau nei profesionalus makiažas, susirinkusių viešnių akis traukė dizainerės Editos Sukockytės kurtos trys skirtingos, kiekvieną modelį atspindinčios suknelės.      

Rudens makiažo tendencijos

Avon nuotr./Vaida Grikaaitė-Česnauskienė
„Avon“ nuotr./Vaida Grikšaitė-Česnauskienė

Auksaplaukei garbanei L.Tamulaitytei renginio metu buvo sukurtas makiažas „Romantiškas griežtumas“. Šio makiažo akcentas, kaip teigė kolegių vizažisčių darbus komentavusi makiažo specialistė Jolanta Sargautytė, yra intensyvios spalvos lūpos, kurios yra ir artėjančių rudens-žiemos sezonų „vinis“.

Lauros akių makiažo kūrimui buvo naudojamos pilkos, šlapio asfalto, metalinio blizgesio akių šešėlių spalvos, tačiau vizažistės perspėjo nepamiršti paryškinti skruostikaulių.

„Skaistalai padeda moterims atrodyti gaiviai, skaisčiai, išsimiegojusiai, jis tinka toms moterims, kurios daug laiko praleidžia biure, kur reikia komunikuoti. Persiko spalvos skaistalai tiks visoms ir atrodysite kaip ką tik grįžusi iš atostogų“, – pasakojo vizažistė Jolanta. O štai rausvi skaistalai, pasak jos, skirti toms merginoms, kurios sau leidžia intensyviai dažyti akis, mat šie skaistalai prigesina akis, tuo pačiu suteikdami vaikiškumo.

Dainininkei Atlantai buvo padarytas makiažas „Žaisminga elegancija“. „Šiame makiaže yra labai svarbi matinė ir teisingai nutapyta oda. Toks makiažas tinkamas į biurą, verslo susitikimus, į teatrą ar parodą“, – tikino vizažistė. Ir pati atlikėja juokėsi, kad su tuo makiažu gali drąsiai važiuoti atostogauti.

V.Grikšaitei-Česnauskienei sukurtas makiažas vadinosi „Urbanistinis siautulys“. „Jau trejus metus karaliauja dūminis makiažas. Jei jums atrodo per ryšku, vietoje juodos, pilkos ar grafito spalvų galima rinktis šlapios žemės, rudumo spalvas. Lūpos gali būti lašišos spalvos“, – apie V.Grikšaitei-Česnauskienei daromą makiažą pasakojo vizažistė.   

Keletas patarimų

Bendras vizažistės patarimas darant bet kokį akių makiažą, yra pirmiausia tepti šviesiausią šešėlių spalvą, o tik paskui tamsesnes. Tuomet, pasak vizažistės, makiažas atrodo prabangiai, o ne kaip grimas. „Pradedant nuo šviesesnių spalvų yra mažesnė tikimybė suklysti“, – patarė Jolanta.

Toliau kalbant apie akių makiažą, naudoti keturias šešėlių spalvas galima einant į kokteilių vakarėlį. O štai einant į prabangų renginį, galima sau leisti daugiau – ryškiau ir blizgiau. Taip pat einant į tokį renginį, rekomenduojama rankinėje turėti presuotos pudros, kuria būtų galima pakoreguoti makiažą. Vakaro renginiui taip pat nepatariama naudoti lūpų blizgio, geriau rinktis lūpų dažus bei lūpas apvesti specialiu pieštuku.   

Avon nuotr./Rudens makiažo tendencijų pristatymas
„Avon“ nuotr./Rudens makiažo tendencijų pristatymas

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius