Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elena Puidokaitė-Atlanta: pirmiausia – mokslai

Elena Puidokaitė-Atlanta šiuo metu gyvena atostogų ritmu: neseniai iš Jungtinių Valstijų grįžusi dainininkė planuoja ramų poilsį su draugais ir šeima Latvijos pajūryje ir kol kas toliau neplanuoja. Atlikėjos teigimu, artėjantis ruduo bus pašvęstas mokslams, o visi darbai ir projektai bus derinami prie magistrantūros studijų.
Elena Puidokaitė - Atlanta
Elena Puidokaitė-Atlanta / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Gegužės gale su mylimuoju Donatu Kisieliumi iš Jungtinių Amerikos Valstijų grįžusi dainininkė dar gyvena buvusios kelionės įspūdžiais. Su Atlanta kartu nevyko jos dukrelė Saulė – mergaitė tokiai kelionei dar buvo per maža ir Lietuvoje liko laukti mamos lauktuvių. Atlanta teigia, kad dar bus progų atsigriebti – visą likusią vasarą atlikėja žada nesiskirti su savo pirmagime.

„Jau 10 metų tradiciškai su tėvais, draugais atostogaujame Papėje, Latvijos pajūryje netoli Lietuvos. Visada ten laiką leidžiame labai smagiai, todėl kelionės neišsižadėsime ir šį karta“, – patikino vasarą koncertų nežadanti atsisakyti moteris.

E.Puidokaitė neatskleidžia savo rudens planų ir neišduoda, ar yra gavusi vertingų televizijų projektų ar koncertų organizatorių siūlymų.

„Šiuo metu mano didžiausias projektas – magistrantūros baigiamasis kursas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje – tai man yra visų pirma. Jei viską galėčiau suderinti, jei viskas man tinka ir spėju – tai kodėl ne, bet kol kas, jei reikėtų rinktis, prioritetas būtų mokslai“, – apie galimybę rudeniop derinti mokslus ir darbus kalba Atlanta.

Sekasi kaip ir visiems studentams, nesu išskirtinė. Norisi visada darbus padaryti kuo geriau, bet dažnai viskas atliekama paskutinę minutę, būna ir nemigo naktų.

E.Puidokaitei akademijoje artėjantys metai – paskutiniai. Žinoma dainininkė prisipažįsta, kad būti studente jai patinka, tačiau atsiskaitymo darbai jai sukelia neigiamas emocijas. 

„Dabar patinka, kai mokslai baigėsi, o kai sesija prasidės – vėl nebepatiks, – apie studentavimą juokdamasi kalba Atlanta. – Sekasi kaip ir visiems studentams, nesu išskirtinė. Norisi visada darbus padaryti kuo geriau, bet dažnai viskas atliekama paskutinę minutę, būna ir nemigo naktų. Toks ir yra šaunumas studentiško mokslo.“

Muzikos renginių vadybą studijuojanti atlikėja savo baigiamajame darbe gvildena sritį, su kuria kone kasdien susiduria ir pati – popmuzikos sklaidą televizijos eteryje.

„Žiūrėsiu, kaip ji kinta per metus, per dešimtmečius. Įdomu į šią temą pažiūrėti ir iš asmeninės patirties ir iš aplinkinių, nes yra su kuo pasitarti ir įdomiai pasikalbėti – pavyzdžiui, su renginių, laidų prodiuseriais. Ta tema Lietuvoje kol kas menkai nagrinėta“, – patikino Atlanta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius