Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ella Tatarinova. Kijeve pristatė kolekciją ir sulaukė viliojančių pasiūlymų

Neseniai efektingą kolekciją Vilniuje pristačiusi dizainerė ir bankininko žmona Ella Tatarinova (52) sėkmingai skinasi kelią ir tarptautinėje rinkoje.
Ella Tatarinova su naujomis savo klientėmis
Ella Tatarinova su naujomis savo klientėmis / Asm. albumo nuotr.
Temos: 1 Ella Tatarinova

Pasikvietusi kelis artimus bičiulius, garsi moteris Ukrainos sostinėje Kijeve vietos oligarchams bei politikos ir pramogų pasaulio elitui pristatė savo naujus drabužius. Dizainerė akimirksniu sulaukė pripažinimo.

Asm. albumo nuotr./Su ponia Ella į Kijevą skrido modelių agentūros bendraturtė Renata Mikailionytė, verslininkė Danguolė Stachura ir televizijos prodiuseris Edvardas Žičkus
Asm. albumo nuotr./Su ponia Ella į Kijevą skrido modelių agentūros bendraturtė Renata Mikailionytė, verslininkė Danguolė Stachura ir televizijos prodiuseris Edvardas Žičkus

Su ponia Ella į Kijevą skrido modelių agentūros bendraturtė Renata Mikailionytė (36), verslininkė Danguolė Stachura (34) ir televizijos prodiuseris Edvardas Žičkus (29). Pastarąjį išpuoštas Kijevas, kuriame lankėsi pirmą kartą, ypač sužavėjo. „Turėjau laisvą pusdienį, per kurį pasivaikščiojau pagrindinėmis sostinės gatvėmis. Kalėdų atributika išpuoštas Kijevas mane tiesiog apžavėjo. Ten visur galima pajusti šventinę dvasią“, – įspūdžiais dalijasi pašnekovas.

Po Ellos kolekcijos pristatymo nauji pasiūlymai užplūdo ne tik drabužių kūrėją, bet ir modeliu tapusią verslininkę D. Stachurą. Ponia Ella buvo paprašyta iš karto parduoti vieną iš kolekcijos suknelių garsiai ukrainiečių dainininkei Assijai Achat, kuri jau kitą dieną žadėjo pasipuošti nauju apdaru „Mis Ukraina“ rinkimuose. O Danguolė Stachura po pristatymo sulaukė kvietimo papuošti prestižinio Ukrainos žurnalo „D. A. Sophisticated Ladies Monthly“ viršelį. Suprantama, su E. Tatarinovos suknele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius