Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elle Martin Grigaitis rūpinsis „Naujų pupyčių“ muzikine karjera užsienyje

Pirmadienio naktį internete startavo naujas verslininko Žilvino Grigaičio žmonos Elle projektas BigScreenRecords.com. Viena iš grupių, kurios vardo populiarinimu užsienio rinkose rūpinsis E.Grigaitis, yra „Naujos pupytės“, kurios už Lietuvos bus žinomos kaip „Babes“. Šiuo bendradarbiavimu itin džiaugiasi grupės narė Oksana Pikul-Jasaitienė.
„Naujos pupytės“
„Naujos pupytės“ / Renginio organizatorių nuotr.

„Elle atsirinkdama mus vadovavosi tuo, kad daugelis grupių ir atlikėjų turi lietuvišką repertuarą bei tinka tik mūsų šalies muzikinei rinkai. O tarptautišku repertuaru gali pasigirti labai mažai muzikantų, tai buvo, ko gero, pagrindinis aspektas, kodėl ji atkreipė į mus dėmesį“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Oksana, paklausta, kodėl buvo pasirinktos „pupytės“, o ne kitos merginų grupės.

 Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė

O.Pikul-Jasaitienė pasakojo, kad pažintis su Elle užsimezgė, kuomet ji viešėjo Lietuvoje su vyru. „Kartu teko dalyvauti ne viename filmavime, taip ir užsimezgė mūsų draugystė. Jai teko ne kartą matyti mūsų grupės pasirodymus, tai paliko jai įspūdį ir patiko“, – atviravo atlikėja. Oksana džiaugėsi, kad buvo pasiūlyta bendradarbiauti. Merginos, aptarusios tam tikras sąlygas, net nedvejojo ir tarė „taip“. Atlikėja tikisi, kad tai bus žingsnis į priekį grupės kelyje.

Vakar pirmą valandą nakties startavo projektas. Turiu prisipažinti, kad net nežinojau, kokie atlikėjai prisijungs prie jo, buvo visai smagu susipažinti ir sužinoti juos. Šis projektas padarė man įspūdį“, – sakė Oksana.

Kaip pasakojo krepšininko Simo Jasaičio žmona, šis projektas yra orientuotas į Europos šalis, į Australiją bei Aziją. „Kiek supratau iš Elle, ji bando apimti plačią auditoriją. Ji bus atsakinga už mūsų grupės reklamą ir vardo garsinimą kitose šalyse. Nežinau, kaip bus, bet kodėl gi ne, juk tai žingsnis į priekį“, – optimistiškai kalbėjo „Naujų pupyčių“ narė.

Elle Martin ir Žilvinas Grigaitis
Elle Martin ir Žilvinas Grigaitis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius