-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika Vilčinskaitė. Netradicinės vestuvės su Merūnu įvyks po metų! (papildyta rugpjūčio 14 d.)

Dvejus metus dainininko Merūno Vitulskio (27) mylimoji Erika Vilčinskaitė (21) niekam nedavė interviu. Nors mergina su žurnalistais turėjo nemalonios patirties, vis dėlto ji ryžosi atviram pokalbiui su žurnalu „Privatu!“.
Merūnas Vitulskis ir Erika Vilčinskaitė
Žurnalo „Privatu“ viršelis

Erika atskleidė daug asmeninio gyvenimo paslapčių ir pagaliau patvirtino kone visos Lietuvos geidžiamą naujieną – jos ir Merūno vestuvės jau suplanuotos!

Vardas, pavardė: Erika Vilčinskaitė.
Gimimo data, vieta: 1988 08 08, Kaunas.
Šeiminė padėtis: netekėjusi; neturi vaikų.
Veikla: Kauno technologijos universiteto vadybos studentė.

Erika, ilgą laiką žiniasklaidai nieko apie save nepasakojai, todėl įdomu viską sužinoti. Kaip laikaisi? Kuo dabar užsiimi?

Šiuo metu atostogauju. Pabaigiau antrą vadybos kursą Kauno technologijos universitete. Be to, ieškausi smagaus darbelio. Tačiau nenorėčiau kažkokio įprasto, t. y. biure, prie stalo, nuo ryto iki vakaro. Idealiausia, jei dirbčiau pagal savo specialybę, nes man ji labai patinka.

Iš karto kyla mintis, kad geriausiai būtų, jei dirbtumei širdies draugo vadybininke...

Visi man taip sako (šypteli), bet aš to nenoriu. Man svarbu turėti asmeninį gyvenimą, o dirbant su antrąja puse, būtų sunku tai padaryti. Juk kur kas geriau, kai du artimi žmonės dirba skirtingose sferose ir taip tarsi papildo vienas kitą. Kita vertus, neišvengtume įvairių pykčių, o to draugaujant visai nereikia.

Nors į koncertus dažnai vykstate drauge, tačiau nenori, kad tai virstų kasdienybe?

Būtent! Visuomet Merui (taip Erika vadina mylimąjį – aut. past.) padedu tiek, kiek galiu ir kiek jis pats to nori.

Norėčiau neįprastų vestuvių. Man nepriimtini dideli lietuviški baliai, šokiai pokiai, o po jų – „kritimas lavono fazėje“ (šypteli).

O Tau patinka kartu važiuoti į koncertus ar prieš pasirodymus lyginti jo marškinius?

Kaip čia pasakius... Patinka. Tačiau ypač tai imponuodavo pirmaisiais metais, kai smalsu būdavo pamatyti renginių užkulisius. O dabar tai tapo kasdienybė.

Kiek laiko esate kartu?

Mes drauge jau šešerius metus. Kai neseniai abu paskaičiavome, patys nustebome, kad taip ilgai esame kartu (juokiasi).

Vieni teigia, kad po trejų metų prasideda santykių krizė, kiti sako, jog po penkerių meilė pasibaigia. Ką Tu manai šiuo klausimu?

Mano galva, niekas nei po trejų, nei po penkerių metų nesibaigia. Tiesiog imi geriau pažinti savo žmogų, supranti kiekvieną jo judesį, poelgį, gali įžvelgti, kada tau meluoja. Tuomet arba tai priimi, arba ne. Jeigu meilė iš tiesų yra, ji bus iki gyvenimo pabaigos. Gal kam nors tokia mano nuomonė pasirodys naivi, tačiau būtent taip man atrodo. Kalbu taip todėl, jog mūsų su Merūnu meilė iki šiol nesibaigė, nors kai kam turbūt tai atrodo nesąmonė.

Bet Tau nesvarbi kitų nuomonė, ar klystu?

Kaip čia pasakius... Reikėjo daug ką patirti per visą draugystės laikotarpį. Dabar man dažniausiai nesvarbi kitų nuomonė, tačiau jausdavausi labai blogai, kai kas nors imdavo neigiamai apie mus su Merūnu kalbėti. Kas sunkiausia buvo tokiomis akimirkomis? Nesuprasdavau ir iki šiol sunkiai suvokiu tą didelę ir net kartais keistą žmonių meilę Merūnui. Jis sudievinamas. Taip, tikrai nesiginčiju, kad Merūnas – be galo talentingas žmogus, tačiau nereikia jo per daug aukštinti. Be to, man keista, kad gerbėjai užmiršta jį supančius žmones. Kalbu ne tik apie save, bet ir apie Merūno močiutes, artimuosius. Pavyzdžiui, nuėję į svečius, tikėdavausi, kad visi bendrausime kaip lygūs, tačiau ne visada taip nutikdavo – Merūnas būdavo sudievinamas.

Paatvirauk, ar Merūnas Tau jau pasipiršo?

Taip, ir jau gana seniai. Mano rankos jis paprašė 2009 metų aštunto mėnesio (liepos) aštuntą dieną, tiksliau – per mano gimtadienį.

Nesuprasdavau ir iki šiol sunkiai suvokiu tą didelę ir net kartais keistą žmonių meilę Merūnui. Jis sudievinamas.

Kone visa Lietuva jau seniai laukia jūsų vestuvių. Ar visuomenės spaudimas Tavęs neveda iš kantrybės?

Tiesiog nekreipiu į tai dėmesio. Susituoksime tada, kai mums patiems to reikės. Jei atvirai, savo vestuves mes jau suplanavome. Šiuo metu svarstome finansines galimybes ir žiūrime, kaip bei kada viskas galės įvykti. Kadangi drauge esame jau šešerius metus, manau, jau pats laikas atšokti vestuves. Tai nutiks labai greitai!

Sakydama „greitai“, turi galvoje šiuos ar kitus metus?

Šiais metais dar šiek tiek pataupysime pinigų, o kitąmet bus vestuvės.

Kaip įsivaizduoji savo vestuvių puotą?

Aš, kaip ir dauguma merginų, turiu savąją viziją. Norėčiau neįprastų vestuvių. Man nepriimtini dideli lietuviški baliai, šokiai pokiai, o po jų – „kritimas lavono fazėje“ (šypteli). Noriu iškilmingų baltų vestuvių su gera gyva muzika. Tačiau viską lems mūsų finansinės galimybės.

Tavo ir Merūno planuose yra vaikelio gimimas?

Taip, tačiau ne dabar. Pirmiausia noriu baigti mokslus ir šiek tiek padirbėti. O tada su didžiausiu malonumu atsiduosiu šeimos reikalams.

Kol kas gyvenate pas Tavo tėvelius. Kiek pasakojo Merūnas, jis puikiai sutaria su Tavo mama, kurią tiesiog dievina. Nemanai, kad ateityje jam bus sunku išsikraustyti?

Visko gali būti... Kai jie su mama susivienija prieš mane, tampu tarsi viena karė lauke, palikta likimo valiai. Galbūt tai savotiškai žavu, bet dažnai nutinka taip, kad Meras užtaria mamą, o ji – Merūną. Tada kalta lieku aš... Kartais mane tai suerzina ir supykdo. Kita vertus, toks jų bendravimas yra tarsi išimtis iš taisyklės apie blogus žentų ir uošvių santykius.

Astrologinė prognozė

Gaudentas Naujokas (46)
Vestuvėms jie pasirinko patį geriausią laiką!

„2011–ieji labai palankūs Erikos ir Merūno porai. Gerai, kad jie iki šiol nesituokė, nes pagal žvaigždžių išsidėstymą E. Vilčinskaitei tai būtų itin negerai. Nežinau, ar tai sutapimas, ar intuicija, ar ši pora jau anksčiau kreipėsi į astrologus, tačiau būsimoms vestuvėms jie išsirinko patį geriausią laiką. Idealu būtų, jei jos vyktų šiuo periodu – nuo 2011 m. kovo 25–osios iki balandžio 25–osios. Tada Merūno ir Erikos sąjunga bus itin stabili, sėkminga ir ilgalaikė. Pavadinčiau tai Pelenės sindromu – meilė truks ilgai ir laimingai.

Pažvelgus į Erikos horoskopą, iš karto į akis krinta jos gimimo datoje esantys aštuonetai. Vadinasi, merginos stichija – Žemė. Dominuojanti spalva – geltona. Per vestuves siūlyčiau jai pasipuošti šia spalva, o Merūnui parūpinti geltono atspalvio vestuvinį žiedą.

Kalbant apie Erikos ir Merūno porą, būtina pabrėžti, kad jie vienas kitam netrukdo, nėra nesuderinamumo bendrame gyvenime. Matyt, todėl jie ilgai kartu. Beje, susilaukti vaikų tinkamiausias metas arba 2011–ieji, arba nuo 2013–ųjų iki 2016–ųjų“, – sako Gaudentas Naujokas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius