Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika Vitulskienė: „Apsinuoginusi žengti podiumu turbūt nedrįsčiau“

Šeštadienio vidurdienį Vilniaus parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vykstančios parodos „Baltijos tekstilė ir oda“ metu modeliai ir projekto „Kviečiu šokti“ dalyvės pristatė „Natali Silhouette“ kolekciją.
Erika Vitulskienė
Erika Vitulskienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Elegantiškoms ir veiklioms moterims skirtus drabužius demonstravo ne tik manekenės, bet ir  dainininko Merūno žmona Erika Vitulskienė, Ryčio Žvagulio mylimoji Eglė Jakštytė, orų pranešėja Karolina Liukaitytė, šokėjos Ingrida Mikštienė, Nerilė Senulytė, Ernesta Balčiūnaitė ir Ieva Žilienė.

Pirmoje pristatymo dalyje šokio ritmu buvo pristatyta „City Safari“, antroje – „Aquarium“, o trečioje – „Classics“ kolekcija.

„Baisoka buvo, bet įdomi praktika, įdomi patirtis, todėl ir sutikau čia dalyvauti. Aš, gaila, nemačiau savęs iš šono. Jeigu ateityje bus panašių pasiūlymų, sutikčiau, kodėl gi ne“, – sakė ant podiumo itin laisvai atrodžiusi E.Vitulskienė. Ji teigė norinti save išbandyti daugelyje sferų. „Mada man įdomi. Apsinuoginusi turbūt nedrįsčiau žengti podiumu, bet pademonstruoti fainus drabužėlius ir laisvą stiuliuką jėga! Man patiko“, – šypsojosi gerai nusiteikusi moteris.

Apie kolekcijos kūrėjus

„Natali Silhouette" – tai lietuviško kapitalo bendrovės „Omniteksas“ prekinis ženklas, kuriamas kartu su laisvai samdomais Lietuvos ir užsienio dizaineriais. Vilniuje buvo pristatytos trys „Natali Silhouette“ pavasario–vasaros kolekcijos linijos: „City Safari“, „Aquarium“ ir „Classics“. Pirmoji dvelkė subtilia egzotika, pasižyminčia tarpusavyje suderintu trikotažiniu ir tekstiliniu linu, kurios ryškiausias akcentas – marginimas safario raštais. „Aquarium“ išsiskyrė laisvais siluetais ir lengvai krentančiais audiniais. Žaismingumo jiems suteikė vasariški dryželiai ir bangelės, kurios priminė tobulas atostogas. „Classics“ kolekcijos akcentas – dailiai sudėliotos klostės ir subtiliai pateikta asimetrija, kuri sušvelnino griežtus klasikos kanonus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius